Home » Blog » De extra impact van een 360° Impressie

De extra impact van een 360° Impressie

 

VERDER DAN 3D

Een artist impression is de ideale manier om een idee of plan te presenteren aan uw klant. Of het nu gaat om een nieuwe woning, tuininrichting of nieuw aan te leggen infrastructuur; met een 3D impressie of animatie geeft u een duidelijk beeld aan uw ideeën. U kunt nu echter nog een stap verder gaan om uw klanten te overtuigen: met een 360° impressie.

“Overtuig met 360° impressies”

DE MOGELIJKHEDEN VAN EEN 360° IMPRESSIE

Het is niet meer nodig meerdere standpunten in een ruimte te kiezen om zo alles te laten zien. Met een 360° impressie zet u uw klant als het ware midden in de ruimte of omgeving. De klant is volledig vrij om om zich heen te kijken, en kan zo alle details op zijn gemak op zich door laten dringen.
Laat toekomstige bewoners alvast om zich heen kijken in hun nieuwe woonwijk. Of laat potentiële huurders zien wat alle mogelijkheden zijn met hun nieuwe kantoorruimte. De toepassingsmogelijkheden van een 360° impressie zijn eindeloos. De immersie die het geeft maakt het de perfecte digitale uitbreiding van uw verkoopbrochure of website.

360° ON TOUR

En waarom stoppen bij één standpunt? Wij realiseren net zo gemakkelijk een complete tour door een nieuwe woning. Geef uw klant de mogelijkheid alle kamers langs te gaan. Ze hoeven maar naar de slaapkamerdeur te kijken en ze worden er meer naartoe genomen. Zo krijgen ze het gevoel al thuis te zien, terwijl er nog geen schop in de grond is gegaan. Ook in een bedrijfshal of kantoorruimte is makkelijk tussen meerdere standpunten te wisselen. Zo kunnen alle werkplekken gedemonstreerd worden.

TOEPASSINGEN

Een goede artist impression trekt een potentiele klant uw website binnen. Een overrompelende 360° impressie houdt hem daar vast. En ze zijn niet alleen via een website te bekijken. Een 360° impressie is ook via tablet of smartphone te bekijken, zelfs in VR. Laat VR brillen bedrukken met uw logo en een QR code die linkt naar uw site. U heeft nu de perfecte presentatie-tool in handen.
Ook benieuwd wat hoe wij dit voor uw project kunnen toepassen? Neem gerust contact op en wij vertellen u er graag meer over.

 

Joran Schuurman
3D Artist