Home » Hoveniers

Hoveniers

Een tuin is bij uitstek de plek om te ontspannen. Het is een plek waar jij je op je gemakt voelt, omringd door de natuur. Precies aangelegd zoals jij het voor ogen had. Als hovenier wil je je klant vooraf al meenemen naar zijn droomtuin. Mars° realiseert dit voor je. Met onze jarenlange ervaring en passende producten kunnen wij iets extra’s toevoegen aan elk project. Prachtige plattegronden met net dat beetje extra. Of sfeervolle artist impressies, zowel in ambachtelijke handgetekende stijl als in fotorealistisch 3D. Wij helpen je graag om jouw klant mee te nemen vooruit in de tijd. Naar dat fijne gevoel wat komen gaat.

Een prachtig uitgewerkt groenplan.
Sluit perfect aan op bestaande bebouwing.
Finishing touches voor sfeervolle impressies.

“Sfeervolle tuinimpressies voor elk budget!”

Mars° brengt uw tuinplan tot leven

 

Een plat tuin- of groenplan en een moodboard zijn niet altijd voldoende. Mars° is jouw perfecte partner om klanten over de streep te trekken. Met onze ervaring in architectuurvisualisaties brengen we ook elke tuin en groenindeling tot leven. Onze plattegronden en visualisaties geven jouw klanten alvast een warm gevoel, wat niet meer weggaat.

 

Sfeervolle plattegrond

Een plattegrond is de perfecte tool om de indeling van een tuin of park weer te geven. Mars° geeft hier een sfeervolle draai aan met ambachtelijk ingekleurde tuinschetsen. Elke plant, tegel en tuinmeubel wordt op schaal ingetekend en geeft de tuin gevoel mee. Jouw klant ziet zichzelf al helemaal zitten in de tuin van zijn dromen. Elk formaat tuin komt tot leven met een sfeervolle plattegrond van Mars°.

Realistische 3D visualisatie

Overtuig mensen van jouw ontwerp met realistische 3D visualisaties. De complete tuin komt tot leven op het scherm. Laat jouw klant zijn nieuwe tuin al vanuit elke hoek zien, nog voordat er ook maar één schop de grond in is gegaan. Neem het nog stap verder met 360° visualisaties. Hiermee sta je midden in de tuin en kun je compleet rondkijken in virtual reality.

Vraag het gratis magazine aan

Ontdek wat Mars3D voor jou kan betekenen. Vraag geheel gratis en vrijblijvend het magazine aan.

24 pagina's vol inspiratie
Jouw vastgoed beter verkopen?
Hoe verbeeld je een woning op z'n mooist?
Kunstenaars in hart en nieren
Top kwaliteit gegarandeerd
Deskundig advies
Jarenlange ervaring
Prijswinnende projecten
Eerlijke prijzen

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS STRAIGHT FROM MARSº