Home » Luxe Jachten

Luxe Jachten

 

Luxe jachten zijn een klasse apart. Het zijn de drijvende paradepaarden van de zee. Het zijn echter per definitie ook behoorlijke investeringen. Het is dan ook belangrijk hier een goed beeld bij te krijgen. Bij Mars° ben je hiervoor aan het juiste adres. Of het nou gaat om een compleet op maat gemaakt plezierjacht of een cruiseschip voor duizenden passagiers. Elk schip krijgt bij Mars° de volledige toewijding. Artist impressies, animaties en doorsnedes; niets is te gek. Alles om je prachtige beelden te geven van jouw vaartuig, nog voordat deze te water gaat.

Belicht de techniek.
Waarheidsgetrouwe materialen met luxe uitstraling.

“Alle aandacht voor uw varende trots”

Impressies en animaties

Moet het exterieur in het middelpunt staan? Of is het interieur het belangrijkste kenmerk? Misschien gaat het wel vooral om de techniek? Wat het ook is, Mars° weet hoe dit in de spotlight moet worden gezet. Met een set artist impressies, een animatie of een combinatie van de twee. Mars° denkt graag met je mee.

 

Op maat gemaakte interieurs

Mars° visualiseert jouw scheepsinterieurs compleet naar wens. Wij maken alles op maat voor jouw persoonlijke plezierjacht. En wij zorgen voor een passende luxe stijl waar iederéén van kan genieten op een cruiseschip. Wat je wensen ook zijn, wij brengen het in beeld.

Glorieuze jachten

Jouw jacht komt bij ons al helemaal tot leven. Wij modelleren de stijlvolle vorm. Passen de luxe materialen toe. Zorgen voor een mooie en passende inrichting. En plaatsen dit alles in de omgeving die jij voor ogen heeft. Alles naar jouw wens. Van aangeleverde tekeningen maken wij een volwaardig 3D model. Wat we vervolgens aan jou kunnen presenteren in sfeervolle impressies en adembenemende animaties.

Vraag het gratis magazine aan

Ontdek wat Mars3D voor jou kan betekenen. Vraag geheel gratis en vrijblijvend het magazine aan.

24 pagina's vol inspiratie
Jouw vastgoed beter verkopen?
Hoe verbeeld je een woning op z'n mooist?
Kunstenaars in hart en nieren
Top kwaliteit gegarandeerd
Deskundig advies
Jarenlange ervaring
Prijswinnende projecten
Eerlijke prijzen

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS STRAIGHT FROM MARSº