Luxe Jachten

Luxe jachten zijn een klasse apart. Het zijn de drijvende paradepaarden van de zee. Het zijn echter per definitie ook behoorlijke investeringen. Het is dan ook belangrijk hier een goed beeld bij te krijgen. Bij Mars° bent u hiervoor aan het juiste adres. Of het nou gaat om een compleet op maat gemaakt plezierjacht of een cruiseschip voor duizenden passagiers. Elk schip krijgt bij Mars° de volledige toewijding. Artist impressies, animaties en doorsnedes; niets is te gek. Alles om u prachtige beelden te geven van uw vaartuig, nog voordat deze te water gaat.

Denta Engineering Kraan
Waarheidsgetrouwe materialen met luxe uitstraling.
Belicht de techniek.

“Alle aandacht voor uw varend trots”

Impressies en animaties

Moet het exterieur in het middelpunt staan? Of is het interieur het belangrijkste kenmerk? Misschien gaat het wel vooral om de techniek? Wat het ook is, Mars° weet hoe dit in de spotlight moet worden gezet. Met een set artist impressies, een animatie of een combinatie van de twee. Mars° denkt graag met u mee.

Impressie Cruise Carmen

Op maat gemaakte interieurs

Mars° visualiseert uw scheepsinterieurs compleet naar wens. Wij maken alles op maat voor uw persoonlijke plezierjacht. En wij zorgen voor een passende luxe stijl waar iederéén van kan genieten op een cruiseschip. Wat uw wensen ook zijn, wij brengen het in beeld.

Glorieuze jachten

Uw jacht komt bij ons al helemaal tot leven. Wij modelleren de stijlvolle vorm. Passen de luxe materialen toe. Zorgen voor een mooie en passende inrichting. En plaatsen dit alles in de omgeving die u voor ogen heeft. Alles naar uw wens. Van aangeleverde tekeningen maken wij een volwaardig 3D model. Wat we vervolgens aan u kunnen presenteren in sfeervolle impressies en adembenemende animaties.

Portfolio

IMAGINE THE FUTURE

WITH MARS MAGAZINE