Home » Facelift en fotobewerking

Professionele fotobewerking

 

Je wilt een woning of product verkopen, maar de bestaande foto’s spreken niet aan. Dan hebben wij een prachtige oplossing: Digitale fotobewerking. Vooral voor makelaars is dit aantrekkelijk. Stuur ons een foto en geef aan waar de storende elementen zitten. Dan shoppen wij die eruit! We halen die hinderlijke auto of boom weg uit het zicht. Van somber weer maken we stralend zonnig weer. Ook kunnen we de woning een facelift geven: Van metselwerk maken we bijvoorbeeld stucwerk.

Toveren? Helemaal niet, bij Mars noemen we dat gewoon fotobewerking.

 

Hoe werkt digitale fotobewerking bij marsº?

Perfecte foto’s op jouw website zijn een must. Maar je kunt nog zo’n goede fotograaf laten komen, je hebt altijd wel gebouwen die gewoon nul uitstraling hebben. Of misschien gaat het om een winkelpand in een saaie winkelstraat waar even wat mensen in geplaatst moeten worden. Ook dát kan! Wat je moet doen is het volgende: Bekijk welke foto’s in jouw ogen niet mooi genoeg zijn, mail die foto’s naar ons toe en omschrijf wat je graag anders ziet. De levertijd is snel en de prijzen zijn gunstiger dan die van een professionele fotograaf!

De eerste indruk moet goed zijn

Je hoeft geen professional te zijn om het verschil te zien. We krijgen van onze klanten vaak te horen: “Je kent het gebouw gewoon niet meer terug!” of: “Nooit geweten dat je er op zo’n eenvoudige manier wat moois van kan maken.” Dat is prachtig! Je moet een koper direct positief zien te krijgen. Het eerste beeld is belangrijk. Als de klant al negatief begint kun je daarna praten wat je wilt, maar dat helpt niet meer. Zoiets moet je voorkomen met sprekende platen.

Hoe kan ik fotobewerking inzetten voor mijn bedrijf?

Misschien heb je wel projecten die het niet goed doen in de verkoop. Of producten waarvan de verkoop tegenvalt. Dat ligt vaak aan verkeerd beeldmateriaal. Mensen beoordelen de aangeboden diensten op de beelden die ze op de website zien. Als die beelden niet aanspreken kun je dat met goede tekst niet compenseren. Dan haken ze af. Laten we eens kijken wat er op jouw website aan beeldmateriaal staat. Haal de foto’s eruit waar je aan twijfelt en stuur die naar ons toe. Onze artiesten maken er binnen no time een stralend plaatje van!

"Tijdens het hele traject heeft Martin ons steeds weer weten te verbazen. Door goed te luisteren en zijn verrassende inbreng, wist hij onze wensen te vertalen zonder al te veel bouwkundige aanpassingen te hoeven doen. Het pand heeft een metamorfose ondergaan met als resultaat een nieuwe en eigentijdse uitstraling wat goed in de omgeving past. We bedanken Martin voor de plezierige samenwerking en het mooie resultaat!"
- Teunis Hardeman

Binnen 5 stappen

1

Lever je input aan

Lever een omschrijving van jouw wensen, foto's en alle aanwezige input aan.
2

Offerte

Op basis van jouw wensen en geleverde input, stellen wij een offerte voor je op.
3

Start

Als je akkoord bent gegaan met de offerte, starten we binnen 4 weken met jouw aanvraag.
4

Controleronde

Je ontvangt controleronden na de afgesproken uren.
5

Oplevering

De oplevering die je van ons krijgt, is in JPG of PDF.

Plan nu een vrijblijvend adviesgesprek

Afspraak inplannen

Vraag het gratis magazine aan

Ontdek wat Mars3D voor jou kan betekenen. Vraag geheel gratis en vrijblijvend het magazine aan.

24 pagina's vol inspiratie
Jouw vastgoed beter verkopen?
Hoe verbeeld je een woning op z'n mooist?
Kunstenaars in hart en nieren
Top kwaliteit gegarandeerd
Deskundig advies
Jarenlange ervaring
Prijswinnende projecten
Eerlijke prijzen

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS STRAIGHT FROM MARSº