Home » Facelift en fotobewerking

Facelift en fotobewerking

 

Je wilt een woning of product verkopen, maar de bestaande foto’s spreken niet aan. Dan hebben wij een prachtige oplossing: Digitale fotobewerking. Vooral voor makelaars is dit aantrekkelijk. Stuur ons een foto en geef aan waar de storende elementen zitten. Dan shoppen wij die eruit! We halen die hinderlijke auto of boom weg uit het zicht. Van somber weer maken we stralend zonnig weer. Ook kunnen we de woning een facelift geven: Van metselwerk maken we bijvoorbeeld stucwerk.

Toveren? Helemaal niet, bij Mars noemen we dat gewoon fotobewerking.

 

Hoe werkt het

Perfecte foto’s op jouw website zijn een must. Maar je kunt nog zo’n goede fotograaf laten komen, je hebt altijd wel gebouwen die gewoon nul uitstraling hebben. Of misschien gaat het om een winkelpand in een saaie winkelstraat waar even wat mensen in geplaatst moeten worden. Ook dát kan! Wat je moet doen is het volgende: Bekijk welke foto’s in jouw ogen niet mooi genoeg zijn. Mail die foto’s naar ons toe en omschrijf wat je graag anders ziet. De levertijd is snel en de prijzen zijn gunstiger dan die van een professionele fotograaf!

De eerste indruk

moet goed zijn
Je hoeft geen professional te zijn om het verschil te zien. We krijgen van onze klanten vaak te horen: “Je kent het gebouw gewoon niet meer terug!” of: “Nooit geweten dat je er op zo’n eenvoudige manier wat moois van kan maken.” Dat is prachtig! Je moet een koper direct positief zien te krijgen. Het eerste beeld is belangrijk. Als de klant al negatief begint kun je daarna praten wat je wilt, maar dat helpt niet meer. Zoiets moet je voorkomen met sprekende platen.

Hoe kan ik dit inzetten

voor mijn bedrijf?
Misschien heb je wel projecten die het niet goed doen in de verkoop. Of producten waarvan de verkoop tegenvalt. Dat ligt vaak aan verkeerd beeldmateriaal. Mensen beoordelen de aangeboden diensten op de beelden die ze op de website zien. Als die beelden niet aanspreken kun je dat met goede tekst niet compenseren. Dan haken ze af. Laten we eens kijken wat er op jouw website aan beeldmateriaal staat. Haal de foto’s eruit waar je aan twijfelt en stuur die naar ons toe. Onze artiesten maken er binnen no time een stralend plaatje van!

IMAGINE THE FUTURE WITH MARS MAGAZINE

Kunstenaars in hart en nieren
Top kwaliteit gegarandeerd
Deskundig advies
Jarenlange ervaring
Prijswinnende projecten
Eerlijke prijzen

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS STRAIGHT FROM MARSº

E-mailadres
Vul uw e-mailadres in