Vacature 3D artist

Hi! Wij zijn Mars° Digitale kunstenaars. We zijn gek op technologische hoogstandjes waarmee we mensen de onzichtbare wereld laten ervaren.
Wij creëren digitale oplossingen waarmee onze opdrachtgevers hun producten en diensten beter kunnen servicen en vermarkten.

Mars Whirlpool
Premium kwaliteit rendering
Animaties in 60 beelden per seconde!
Filmisch perfect

”We love telling stories and animation is our favorite means of communication.”

Over Mars°

In de al ruim 25 jaar ervaring die Mars° heeft maken we mooie presentaties voor de vastgoedmarkt. Destijds werd dat gedaan door Martin Soetendaal met potlood en penseel. Door het toenemende werk werd in 2006 gekozen om digitaal te gaan visualiseren wat later werd uitgebreid met 3D-animaties en 360° beelden (Virtual Reality). We hechten waarde aan ons kleine team en willen graag samen de mooiste 3D creaties blijven maken. We hebben een Veluwse mentaliteit en zijn gevestigd op het platteland… een warm nest!

Ter versterking van ons team hebben wij op korte termijn plaats voor een 3D artist.

De functie
Als 3D artist vertaal je in een klein team het ontwerp van de architect naar fotorealistische visualisaties, zowel exterieur als interieur en je brengt nieuwe producten visueel tot leven. Je bent in staat om in teamverband te werken maar ook op projectbasis het proces te managen. Het is een fulltime functie van 40 uur per week.

Jij hebt:

 • Minimaal MBO niveau 
 • Ervaring op het gebied van architectuurvisualisatie 
 • Je hebt een uitstekend ruimtelijk inzicht en leest moeiteloos bouwkundige tekeningen. 
 • Innovatieve instelling en je volgt nauwlettend de nieuwste ontwikkelingen op het 3D vakgebied. 
 • Affiniteit met architectuur en interieurstyling. 
 • Bereidheid om, indien nodig, ook buiten reguliere kantoortijden te werken.

Een zeer goede vaardigheid in het gebruik van onderstaande programmatuur is een vereiste; 

 • 3D Studio Max 
 • V-Ray
 • Adobe pakket

Kennis van de onderstaande programmatuur is een pré maar niet strikt noodzakelijk; 

 • Forest Pack & RailClone 
 • AutoCad 

Wij bieden

Wij bieden je een boeiende veelzijdige baan, waarin elke dag weer anders is. De ene keer ben je bezig met het modelleren en visualiseren van een woningbouwproject. De andere keer ben je bezig met het modelleren en animeren van een product. Dit alles doe je in overleg met de klant. Communiceren met je klant hoort hier ook bij. Je werkt je eigen projecten uit van A (offertefase) tot Z (oplevering). We hebben een prettige en een informele werksfeer. We willen graag een lange termijn relatie opbouwen, waarbinnen jij je kunt ontwikkelen.

Solliciteren

Spreekt de functie je aan? Solliciteer dan direct door het formulier in te vullen of stuur je sollicitatie voorzien van motivatie, c.v. en eventueel portfolio naar info@mars3d.nl t.a.v. Johanna Soetendaal.CV uploaden

Motivatie
IMAGINE THE FUTURE

WITH MARS MAGAZINE

Kunstenaars in
hart en nieren

Top kwaliteit
gegarandeerd

Deskundig
advies

Jarenlange
ervaring

Prijswinnende
projecten

Eerlijke
prijzen