Home » 2D en 3D plattegronden

2D en 3D plattegronden

Stel je voor dat je jouw vastgoedproject kunt laten zien aan potentiële kopers voordat je een steen hebt gelegd. Bij Mars 3D maken we dat mogelijk met onze 2D en 3D plattegronden. Geen ingewikkelde schaaltekeningen of ingewikkeld meetwerk, maar praktische visualisaties die jouw doelgroep direct begrijpt.

Bij Mars 3D maken we geen traditionele schaaltekeningen en komen we niet inmeten. Onze focus ligt op het creëren van realistische visualisaties die de verbeelding van jouw doelgroep prikkelen. Onze 2D en 3D plattegronden zijn meer dan blauwdrukken; ze zijn vensters naar de toekomstige ervaring.

Ontdek de kracht van 2D en 3D plattegronden

Stap binnen in de wereld van Mars 3D en ontdek de veelzijdigheid van 2D en 3D plattegronden. Van getekende tot realistische weergaven – onze stijlen zijn afgestemd op jouw behoeften. Met onze plattegronden kunnen potentiële kopers de ruimtes betreden, de sfeer voelen en zich verbinden met de mogelijkheden die jouw project te bieden heeft.

Benieuwd naar wat 2D en 3D plattegronden voor jouw vastgoedproject kan betekenen?
Ontdek onze eerdere projecten voor inspiratie.

Ingerichte sfeerplattegronden van Mars 3D

Onze plattegronden zijn beschikbaar in drie stijlen: 2D getekend, 2D realistisch en 3D.

  • De 2D getekende stijl biedt ruimte voor eigen invulling door de koper. Dit maakt het mogelijk om persoonlijke ideeën aan de plattegrond toe te voegen.
  • De 2D realistische stijl geeft een nauwkeurig beeld van de ruimte, inclusief maatvoering. Dit is handig om bijvoorbeeld de loopruimte om een bed of tafel te zien.
  • De 3D plattegronden worden met ons 3D-programma gemaakt en hebben geen dak, waardoor de woningindeling en details zoals behang, muurbekleding en ramen zichtbaar zijn.

Wil je meer informatie over de stijlen? Lees dan ons blog over de kracht van sfeerplattegronden in vastgoed communicatie.

Waarom 2D of 3D plattegronden onmisbaar zijn

Waarom zou je voor 2D of 3D plattegronden kiezen? Het antwoord ligt in de kracht van visualisatie. Deze plattegronden bieden een unieke mogelijkheid om de sfeer, indeling en mogelijkheden van jouw project te communiceren. Een schetsmatige plattegrond creëert een gevoel van ruimte en stelt de verbeelding van de koper in staat te dromen. Een realistische plattegrond brengt de toekomst tot leven en maakt het tastbaar.

Overtuigt van onze 2D of 3D plattegrond skills? Maak vrijblijvend een adviesafspraak om te kijken wat we voor je kunnen betekenen.

“De samenwerking met Marsº levert altijd weer een mooi product op en de korte lijnen en duidelijke afstemming zorgen voor een fijn en prettig proces.”
- Robert Hoekstra van Van de Kolk

Binnen 6 stappen een 2D of 3D plattegrond

1

Lever je input aan

Lever ons je tekeningen inclusief de maatvoering in PDF aan.
2

Kies je stijl

Je kunt kiezen uit twee stijlen. De digitale stijl heeft twee opties, namelijk basic en exclusief. De schetsmatige stijl heeft de opties potlood zwart/wit en getekend in kleur.
3

Offerte

Op basis van jouw wensen en geleverde input, stellen wij een offerte voor je op.
4

Start

Als je akkoord bent gegaan met de offerte, starten we binnen 2 weken met jouw aanvraag.
5

Controleronde

Je krijgt 1 controleronde op inrichting en maatvoering.
6

Oplevering

De oplevering die je van ons krijgt, is in JPG.

Ontdek nu het magazine gratis!

De beste ervaring met Mars 3D krijg je met ons magazine. Geheel vrijblijvend. Meld je aan voor ons magazine en krijg toegang tot inspirerende cases en ontdek alle mogelijkheden voor jouw vastgoed.

24 pagina's vol inspiratie
Jouw vastgoed beter verkopen?
Hoe verbeeld je een woning op z'n mooist?

Op de hoogte blijven?
Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!