Interactieve Online Media

Onze interactieve applicaties zijn unieke creaties die bezoekers de mogelijkheid bieden een product interactief te bekijken. En zo nodig zelfs het product aan te passen aan zijn/haar wensen. Dit alles in hoge kwaliteit. Bij onze interactieve online applicaties is 3D altijd de basis. Hoe het 3D model is opgezet en gerenderd, is bepalend voor de uitstraling van de app. Het virtuele 3D model zorgt daarbij voor veel vrijheid en een brede inzetbaarheid. Bij interactieve media kun je denken aan woningconfigurators, 3D productconfigurators, 360° apps, interactieve animaties of 3D web experiences. Wij staan open voor uw inbreng in het ontstaan van een interactieve omgeving. Zodat uw boodschap, dienst of product met onze kennis bij de juiste doelgroep komt.

Mars 3D configurator Schoorsteenkapspecialist
Keuze uit 5 schoorsteenkappen.
Voer de maatvoeringen in.
Kies de kleur van de dakpannen.

“Your most powerful action is interaction

Hoe kan ik dit inzetten voor mijn bedrijf?

We leven in een economie waarin de retail- en klantervaring van ‘Showrooming’ naar ‘Webrooming’ evolueert. Online promotie en verkoop van uw product of project wordt steeds belangrijker. De meeste winkelbezoekers gebruiken hun apparaten vóór of tijdens een shopping trip. Maar het grootste gemis bij hoe een consument een product online ervaart is de “touch en feel” factor. Sommige producten moet je uiteindelijk ‘voelen’ of ‘uitproberen’. Kopers oriënteren eerst thuis, daarna gaan ze de fysieke winkel binnen. Het hoogtepunt van puur online kopen is wat ons betreft voorbij. Wil een klant iets kopen, dan combineert hij online winkelen met offline winkelen. Cross channel retail heeft de toekomst. Laten we samen kijken welke digitale app het beste bij uw product of project past. Want: Hoe overtuigender de informatie, hoe sneller klanten zullen overgaan tot het kopen van uw product.

Michael van den Heuvel / 3D Artist

Hoe werkt het?

Om zo efficiënt mogelijk een digitale applicatie te kunnen maken zijn er CAD tekeningen of een duidelijke omschrijving van uw diensten nodig. Ook is het van belang te weten welke doelgroep u voor ogen heeft. Of het nu gaat om het verkopen van woningen, consumentenproducten of het inzichtelijk maken van een productieproces. Uiteraard bestaat de mogelijkheid om de 3D configurator te koppelen aan uw e-commerce systeem en webshop zodat bezoekers online hun product kunnen samenstellen, de prijs zien en zelfs online kunnen bestellen.
De interface van de configurator wordt aangepast aan uw huisstijl en de look and feel van uw website.
 Vraag een offerte aan of bel ons!

Project of product?

Uw project of product op een scherm plaatsen is de eerste stap, maar om uw boodschap interactief en tegelijkertijd efficiënt te maken is een tweede. Hiervoor willen we graag samen uw ideeën bespreken en kijken hoe we deze in kunnen passen in een interactieve interface. Hierbij kunt u denken aan woningconfigurators, 3D productconfigurators, 360º apps, interactieve animaties en nog veel meer. Alles is mogelijk. Hiernaast vindt u voorbeelden van een woonmodule en een productconfigurator.

Portfolio

IMAGINE THE FUTURE

WITH MARS MAGAZINE

Kunstenaars in
hart en nieren

Top kwaliteit
gegarandeerd

Deskundig
advies

Jarenlange
ervaring

Prijswinnende
projecten

Eerlijke
prijzen