Home » Interactieve Online Media

Interactieve Online Media

Onze interactieve applicaties zijn unieke creaties die bezoekers de mogelijkheid bieden een product interactief te bekijken. En zo nodig zelfs het product aan te passen aan zijn/haar wensen. Dit alles in hoge kwaliteit. Bij onze interactieve online applicaties is 3D altijd de basis. Hoe het 3D model is opgezet en gerenderd, is bepalend voor de uitstraling van de app. Het virtuele 3D model zorgt daarbij voor veel vrijheid en een brede inzetbaarheid. Bij interactieve media kun je denken aan woningconfigurators, 3D productconfigurators, 360° apps, interactieve animaties of 3D web experiences. Wij staan open voor jouw inbreng in het ontstaan van een interactieve omgeving. Zodat jouw boodschap, dienst of product met onze kennis bij de juiste doelgroep komt.

Keuze uit 5 schoorsteenkappen.
Kies de kleur van de dakpannen.
Voer de maatvoeringen in.

“Your most powerful action is interaction

Hoe kan ik dit inzetten voor mijn bedrijf?

We leven in een economie waarin de retail- en klantervaring van ‘Showrooming’ naar ‘Webrooming’ evolueert. Online promotie en verkoop van je product of project wordt steeds belangrijker. De meeste winkelbezoekers gebruiken hun apparaten vóór of tijdens een shopping trip. Maar het grootste gemis bij hoe een consument een product online ervaart is de “touch en feel” factor. Sommige producten moet je uiteindelijk ‘voelen’ of ‘uitproberen’. Kopers oriënteren eerst thuis, daarna gaan ze de fysieke winkel binnen. Het hoogtepunt van puur online kopen is wat ons betreft voorbij. Wil een klant iets kopen, dan combineert hij online winkelen met offline winkelen. Cross channel retail heeft de toekomst. Laten we samen kijken welke digitale app het beste bij jouw product of project past. Want: Hoe overtuigender de informatie, hoe sneller klanten zullen overgaan tot het kopen van uw product.

Michael van den Heuvel / 3D Artist

Hoe werkt het?

Om zo efficiënt mogelijk een digitale applicatie te kunnen maken zijn er CAD tekeningen of een duidelijke omschrijving van jouw diensten nodig. Ook is het van belang te weten welke doelgroep je voor ogen hebt. Of het nu gaat om het verkopen van woningen, consumentenproducten of het inzichtelijk maken van een productieproces. Uiteraard bestaat de mogelijkheid om de 3D configurator te koppelen aan jouw e-commerce systeem en webshop zodat bezoekers online hun product kunnen samenstellen, de prijs zien en zelfs online kunnen bestellen.
De interface van de configurator wordt aangepast aan jouw huisstijl en de look and feel van je website. Vraag een offerte aan of bel ons!

Project of product?

Jouw project of product op een scherm plaatsen is de eerste stap, maar om de boodschap interactief en tegelijkertijd efficiënt te maken is een tweede. Hiervoor willen we graag samen jouw ideeën bespreken en kijken hoe we deze in kunnen passen in een interactieve interface. Hierbij kun je denken aan woningconfigurators, 3D productconfigurators, 360º apps, interactieve animaties en nog veel meer. Alles is mogelijk. Hiernaast vind je voorbeelden van een woonmodule en een productconfigurator.

IMAGINE THE FUTURE WITH MARS MAGAZINE

Kunstenaars in hart en nieren
Top kwaliteit gegarandeerd
Deskundig advies
Jarenlange ervaring
Prijswinnende projecten
Eerlijke prijzen

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS STRAIGHT FROM MARSº

E-mailadres
Vul uw e-mailadres in