Home » Sfeer plattegronden

2D en 3D Plattegronden laten maken

 

Mars is de specialist in het maken van sfeervolle, ingekleurde plattegronden. Het is een ideaal middel om de indeling van de woningen of appartementen duidelijk en fraai weer te geven, ook heel geschikt voor nieuwbouw projecten! Door het plaatsen van een mooie houten vloer en een luxe hoekbank komt de woning alvast tot leven. Naast 2D plattegronden creëert Mars ook realistische 3D plattegronden. Een 3D plattegrond geeft nog meer dieptebeleving aan de ruimte en helpt het voorstellingsvermogen een handje. Zowel 2D- als 3D plattegronden zijn de perfecte tool om in één oogopslag de mogelijkheden van de verschillende ruimtes te laten zien. Ideaal voor potentiële kopers die zich op deze manier gemakkelijk een voorstelling kunnen maken.

 

Contact opnemen
Luchtig van opzet.
Inrichting conform jouw doelgroep.
Duidelijk gevoel van ruimte.

“We create a style that perfectly suits your target audience”

 

Hoe kan ik een plattegrond laten maken voor mijn bedrijf?

De ingekleurde plattegronden zijn geschikt voor brochures en te gebruiken als makelaarsplattegronden op Funda, zelfs voor hele nieuwbouw projecten. Potentiële kopers kunnen zo in één oogopslag de mogelijkheden van verschillende ruimtes bekijken. Er is van alles mogelijk. De plattegronden kunnen ook gebruikt worden in flyers, bedrijfsfilms, op Facebook en voor beurspresentaties. Wij adviseren je graag over de stijl van de inrichting. Hoe laten wij jouw doelgroep zich thuisvoelen in een plattegrond? Kom gewoon eens langs voor een gesprek!

Martin Soetendaal / Artist

 

Hoe werkt het?

Om zo efficiënt mogelijk ingekleurde plattegronden te kunnen maken zijn er CAD tekeningen nodig. Stel dat er geen CAD tekeningen beschikbaar zijn, dan is het ook mogelijk om aan de hand van schetsen een 2D plattegrond te maken. De 2D plattegrond en het 2D situatieplan worden op schaal gemaakt en digitaal aangeleverd in elk gewenst bestandsformaat. Het is ook mogelijk om de 2D plattegrond met een transparante achtergrond aan te leveren. Dit kan handig zijn voor de vormgever van de brochure.

Exclusief of Basic?

Natuurlijk hoeft niet elke plattegrond op en top te worden ingericht. Soms is het verstandig om wat aan de verbeelding van de koper over te laten. In dat geval kunnen wij transparante en schetsmatige plattegronden leveren. Juist door de inrichting simpel te houden oogt de ruimte soms groter. Door onze jarenlange ervaring weten wij recht te doen aan elke doelgroep en woonruimte. In de bijbehorende afbeelding zie je het verschil van een exclusief ingerichte plattegrond en een basic variant. Wil je weten wat het beste werkt voor jouw vraagstuk? Maak vrijblijvend een afspraak.

 

Afspraak maken

Sfeerplattegronden: in verschillende stijlen

We werken met twee verschillende stijlen: een realistische- en getekende stijl. Ontdek welke stijl het beste bij jouw project past. Kom je er niet uit? Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag!

“De samenwerking met Marsº levert altijd weer een mooi product op en de korte lijnen en duidelijke afstemming zorgen voor een fijn en prettig proces.”
- Robert Hoekstra van Van de Kolk

Binnen 6 stappen

1

Lever je input aan

Lever ons je tekeningen inclusief de maatvoering in PDF aan.
2

Kies je stijl

Je kunt kiezen uit twee stijlen. De digitale stijl heeft twee opties, namelijk basic en exclusief. De schetsmatige stijl heeft de opties potlood zwart/wit en getekend in kleur.
3

Offerte

Op basis van jouw wensen en geleverde input, stellen wij een offerte voor je op.
4

Start

Als je akkoord bent gegaan met de offerte, starten we binnen 2 weken met jouw aanvraag.
5

Controleronde

Je krijgt 1 controleronde op inrichting en maatvoering.
6

Oplevering

De oplevering die je van ons krijgt, is in JPG.

Vraag het gratis magazine aan

Ontdek wat Mars3D voor jou kan betekenen. Vraag geheel gratis en vrijblijvend het magazine aan.

24 pagina's vol inspiratie
Jouw vastgoed beter verkopen?
Hoe verbeeld je een woning op z'n mooist?
Kunstenaars in hart en nieren
Top kwaliteit gegarandeerd
Deskundig advies
Jarenlange ervaring
Prijswinnende projecten
Eerlijke prijzen

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS STRAIGHT FROM MARSº