Plattegronden

Mars is de specialist in het maken van sfeervolle, ingekleurde plattegronden. Het is een ideaal middel om de indeling van de woningen of appartementen duidelijk en fraai weer te geven. Door het plaatsen van een mooie houten vloer en een luxe hoekbank komt de woning alvast tot leven. Naast 2D plattegronden creëert Mars ook realistische 3D plattegronden. Een 3D plattegrond geeft nog meer dieptebeleving aan de ruimte en helpt het voorstellingsvermogen een handje. Zowel 2D- als 3D plattegronden zijn de perfecte tool om in één oogopslag de mogelijkheden van de verschillende ruimtes te laten zien. Ideaal voor potentiële kopers die zich op deze manier gemakkelijk een voorstelling kunnen maken.

Mars shop
Luchtig van opzet.
Inrichting conform jouw doelgroep.
Duidelijk gevoel van ruimte.

“We create a style that perfectly suits your target audience”

Hoe kan ik dit inzetten voor mijn bedrijf?

De ingekleurde plattegronden zijn geschikt voor brochures en te gebruiken als makelaarsplattegronden op Funda. Potentiële kopers kunnen zo in één oogopslag de mogelijkheden van verschillende ruimtes bekijken. Er is van alles mogelijk. De plattegronden kunnen ook gebruikt worden in flyers, bedrijfsfilms, op Facebook en voor beurspresentaties. Wij adviseren je graag over de stijl van de inrichting. Hoe laten wij jouw doelgroep zich thuisvoelen in een plattegrond? Kom gewoon eens langs voor een gesprek!

Martin Soetendaal / Artist

Hoe werkt het?

Om zo efficiënt mogelijk ingekleurde plattegronden te kunnen maken zijn er CAD tekeningen nodig. Stel dat er geen CAD tekeningen beschikbaar zijn, dan is het ook mogelijk om aan de hand van schetsen een 2D plattegrond te maken. De 2D plattegrond en het 2D situatieplan worden op schaal gemaakt en digitaal aangeleverd in elk gewenst bestandsformaat. Het is ook mogelijk om de 2D plattegrond met een transparante achtergrond aan te leveren. Dit kan handig zijn voor de vormgever van de brochure. Vraag een offerte aan of bel ons!

Exclusief of Basic?

Natuurlijk hoeft niet elke plattegrond op en top te worden ingericht. Soms is het verstandig om wat aan de verbeelding van de koper over te laten. In dat geval kunnen wij transparante en schetsmatige plattegronden leveren. Juist door de inrichting simpel te houden oogt de ruimte soms groter. Door onze jarenlange ervaring weten wij recht te doen aan elke doelgroep en woonruimte. Hiernaast zie je het verschil van een exclusief ingerichte plattegrond en een basic variant.

Portfolio

IMAGINE THE FUTURE

WITH MARS MAGAZINE

Kunstenaars in
hart en nieren

Top kwaliteit
gegarandeerd

Deskundig
advies

Jarenlange
ervaring

Prijswinnende
projecten

Eerlijke
prijzen