Home » Virtual Reality

Virtual Reality

 

Alsof je er middenin staat, zo echt! Met VR kun je vrij rondlopen in een nog niet bestaande werkelijkheid. En op die manier inzicht krijgen in de mogelijkheden van diverse ontwerpopties. Mars° laat al jaren projecten tot leven komen in Virtual Reality. Wij ontwikkelen Virtual Reality applicaties voor zowel desktop als mobiele platformen. Wij maken unieke 360° videoproducties. Naast het gebruik voor woningbouw leent de Virtual Reality experience zich ook voor toepassingen in bijvoorbeeld offshore, schepen, luxe jachten en industrie. Wij hebben alles in huis voor een professioneel resultaat, ongeacht jouw budget. Maak nu kennis met de VR wereld van Mars°!

Zelf dingen aanpassen!
Premium kwaliteit rendering.
Duidelijk gevoel van ruimte.

“Pull cliënts and customers into your reality, with Virtual Reality.”

 

Hoe kan ik dit inzetten voor mijn bedrijf?

Virtual Reality is niet langer virtueel. Het is al realiteit. De gesimuleerde werkelijkheid door 360ーbeelden heeft overduidelijk impact op het gedrag van jouw klant. VR kan daardoor een waardevolle rol spelen binnen jouw bedrijf. Iets wat niet bestaat kun je toch als werkelijk beleven. We maken rondleidingen door een productieproces, of laten je klanten alvast door hun toekomstige woning lopen. Virtual Reality geeft jouw klanten de interactiviteit die ervoor zorgt dat ze nog sneller gegrepen worden door het project.

Joran Schuurman / 3D Artist

 

Hoe werkt het?

Een Virtual Reality productie is een ideale manier om plannen te promoten. Met een in jouw huisstijl ontwikkelde VR-bril toon je producten, projecten of diensten op een unieke wijze. Met Virtual Reality stap je binnen in de virtuele wereld. Een wereld gecreëerd om jou en jouw klanten te entertainen, te informeren en te prikkelen. Het nieuwe gamen gebeurt niet alleen meer achter een groot scherm, maar met een comfortabele headset die het mogelijk maakt om 360° in 3D rond te kijken. Dit is ook mogelijk met jouw project! Laten we om tafel gaan om te kijken op welke manier wij voor jouw product Virtual Reality de realiteit gaan maken.

360° app?

De 360ーvideoproducties die wij ontwikkelen zijn geschikt voor YouTube, Facebook en alle slimme mobiele apparaten. Het bereik van 360ーvideo op social media wordt hierdoor vele malen groter. VR betekent dat je een gevoel van diepte en interactie krijgt. Het geeft je het idee dat je aanwezig bent in de scene, en er niet slechts naar kijkt. 360ーgraden betekent dat je alles en iedereen om je heen kan zien. Precies zoals je de wereld ziet. Door een 360 omgeving in 3D te creëren en die te integreren in een app geef je de kijker het gevoel alsof hij er midden in staat!

“Door het gebruik van 360° impressies kunnen we een ‘platte’ verkooptekening realistisch maken, zo krijgen potentiële kopers een beter beeld bij de verschillende ruimtes in de nieuwe woning”
- ing. N.J.H. (Nick) Dankers

Binnen 5 stappen

1

Lever je input aan

Lever tekeningen in PDF en DWG aan, maak je gewenste kleuren en materiaalsoorten kenbaar en lever een 3D model aan als je die voorhanden hebt.
2

Offerte

We bespreken samen met jouw je wensen en op basis daarvan ontvang je van ons een offerte.
3

Start

Als je akkoord bent gegaan met de offerte, starten we binnen 2 weken met jouw aanvraag.
4

Controleronde

Je krijgt 1 controleronde, waarna we starten met renderen en nabewerken.
5

Oplevering

De oplevering is zoals we het vooraf met je hebben afgesproken.

Plan nu een vrijblijvend adviesgesprek

Afspraak inplannen

Vraag het gratis magazine aan

Ontdek wat Mars3D voor jou kan betekenen. Vraag geheel gratis en vrijblijvend het magazine aan.

24 pagina's vol inspiratie
Jouw vastgoed beter verkopen?
Hoe verbeeld je een woning op z'n mooist?
Kunstenaars in hart en nieren
Top kwaliteit gegarandeerd
Deskundig advies
Jarenlange ervaring
Prijswinnende projecten
Eerlijke prijzen

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS STRAIGHT FROM MARSº