Virtual Reality

Alsof je er middenin staat, zo echt! Met VR kunt u vrij rondlopen in een nog niet bestaande werkelijkheid. En op die manier inzicht krijgen in de mogelijkheden van diverse ontwerpopties. Mars° laat al jaren projecten tot leven komen in Virtual Reality. Wij ontwikkelen Virtual Reality applicaties voor zowel desktop als mobiele platformen. Wij maken unieke 360° videoproducties. Naast het gebruik voor woningbouw leent de Virtual Reality experience zich ook voor toepassingen in bijvoorbeeld offshore, schepen, luxe jachten en industrie. Wij hebben alles in huis voor een professioneel resultaat, ongeacht uw budget. Maak nu kennis met de VR wereld van Mars°!

Mars Vistual Glasses and Abstract Background
Premium kwaliteit rendering.
Zelf dingen aanpassen!
Volledige vrijheid in 360º.

“Pull cliënts and customers into your reality, with Virtual Reality.”

Hoe kan ik dit inzetten voor mijn bedrijf?

Virtual Reality is niet langer virtueel. Het is al realiteit. De gesimuleerde werkelijkheid door 360beelden heeft overduidelijk impact op het gedrag van uw klant. VR kan daardoor een waardevolle rol spelen binnen uw bedrijf. Iets wat niet bestaat kun je toch als werkelijk beleven. We maken rondleidingen door een productieproces, of laten uw klanten alvast door hun toekomstige woning lopen. Virtual Reality geeft uw klanten de interactiviteit die ervoor zorgt dat ze nog sneller gegrepen worden door uw project.

Joran Schuurman / 3D Artist

Hoe werkt het?

Een Virtual Reality productie is een ideale manier om uw plannen te promoten. Met een in uw huisstijl ontwikkelde VR-bril toont u producten, projecten of diensten op een unieke wijze. Met Virtual Reality stap je binnen in de virtuele wereld. Een wereld gecreëerd om u en uw klanten te entertainen, te informeren en te prikkelen. Het nieuwe gamen gebeurt niet alleen meer achter een groot scherm, maar met een comfortabele headset die het mogelijk maakt om 360° in 3D rond te kijken. Dit is ook mogelijk met uw project! Laten we om tafel gaan om te kijken op welke manier wij voor uw product Virtual Reality de realiteit gaan maken.

360° app?

De 360videoproducties die wij ontwikkelen zijn geschikt voor YouTube, Facebook en alle slimme mobiele apparaten. Het bereik van 360video op social media wordt hierdoor vele malen groter. VR betekent dat je een gevoel van diepte en interactie krijgt. Het geeft je het idee dat je aanwezig bent in de scene, en er niet slechts naar kijkt. 360graden betekent dat je alles en iedereen om je heen kan zien. Precies zoals je de wereld ziet. Door een 360 omgeving in 3D te creëren en die te integreren in een app geef je de kijker het gevoel alsof hij er midden in staat!

Portfolio

IMAGINE THE FUTURE

WITH MARS MAGAZINE

Kunstenaars in
hart en nieren

Top kwaliteit
gegarandeerd

Deskundig
advies

Jarenlange
ervaring

Prijswinnende
projecten

Eerlijke
prijzen