Home » Virtual Reality

360 graden tour
& virtual reality

Betreed de wereld van virtual reality in de vastgoedsector en ontdek de mogelijkheden van woonbeleving met de 360 graden tour van Mars 3D. Wij begrijpen dat het creëren van een ervaring essentieel is om potentiële kopers te betrekken en te overtuigen.

Het nieuwe tijdperk van woonbeleving

Ervaar het nieuwe tijdperk van woonbeleving met onze 360 graden tour. Dankzij deze technologie kunnen potentiële kopers op afstand een levensechte rondleiding krijgen door vastgoedprojecten. Ze kunnen elke hoek verkennen, details bekijken en een gevoel van ruimte en indeling krijgen alsof ze daadwerkelijk ter plaatse zijn.

Onze op maat gemaakte 3D-visualisaties en virtual reality tour bieden een unieke manier om jouw vastgoed te presenteren. Met interactieve functies kunnen potentiële kopers zelf de controle nemen over hun woonbeleving en zich volledig onderdompelen in de mogelijkheden van de woning of appartement.

Virtual reality interessant voor jouw vastgoedproject?
Bekijk eens onze projecten voor meer inspiratie

“Door het gebruik van 360graden tour kunnen we een ‘platte’ verkooptekening realistisch maken, zo krijgen potentiële kopers een beter beeld bij de verschillende ruimtes in de nieuwe woning”
- ing. N.J.H. (Nick) Dankers

In 5 stappen je vastgoed tot leven gebracht

1

Lever je input aan

Lever tekeningen in PDF en DWG aan, maak je gewenste kleuren en materiaalsoorten kenbaar en lever een 3D model aan als je die voorhanden hebt.
2

Offerte

We bespreken samen met jouw je wensen en op basis daarvan ontvang je van ons een offerte.
3

Start

Als je akkoord bent gegaan met de offerte, starten we binnen 2 weken met jouw aanvraag.
4

Controleronde

Je krijgt 1 controleronde, waarna we starten met renderen en nabewerken.
5

Oplevering

De oplevering is zoals we het vooraf met je hebben afgesproken.

Transformeer jouw vastgoed

Maak een afspraak

Ontdek nu het magazine gratis!

De beste ervaring met Mars 3D krijg je met ons magazine. Geheel vrijblijvend. Meld je aan voor ons magazine en krijg toegang tot inspirerende cases en ontdek alle mogelijkheden voor jouw vastgoed.

24 pagina's vol inspiratie
Jouw vastgoed beter verkopen?
Hoe verbeeld je een woning op z'n mooist?

Op de hoogte blijven?
Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!