Home » Ons verhaal

Digitale kunstenaars

Technologie hoeft creativiteit niet in de weg te staan. Integendeel. Onze kunstenaars halen het maximale uit wat de digitale wereld ze te bieden heeft. Zo laten ze je zien hoe jouw omgeving eruit zou kúnnen zien. Want als we het kunnen bedenken, kunnen we het ook visualiseren.

Kunstenaars in hart en nieren
Top kwaliteit gegarandeerd
Deskundig advies
Jarenlange ervaring
Prijswinnende projecten
Eerlijke prijzen

Natuurtalent

In de afgelopen 30 jaar heeft Martin Soetendaal zijn strepen meer dan verdiend in het verbeelden van ideeën. Gewapend met pen en papier wist hij vanaf zijn vroege jeugd al in beeld te brengen wat mensen wilden zien. Met name de vastgoedmarkt heeft de vruchten van zijn kunsten geplukt. In de loop van de jaren is het team gegroeid en zijn de expertises uitgebreid, maar de drijfveer is hetzelfde: de klant verbluffen met fraaie visualisaties.

Tot de verbeelding

Beeld zegt meer dan duizend woorden. Het spreekt pas tot de ‘verbeelding’ als je het kunt zien. Daarom heb je altijd een streepje voor als je kunt tonen wat je bedoelt. De digitale artiesten van Mars visualiseren jouw product of project op een manier en via een medium dat past bij wat je vertellen wilt.

HET TEAM

WIJ ZIJN TROTS OP ONS TEAM! WE ZIJN DIGITALE
KUNSTENAARS EN WE WERKEN GEDREVEN SAMEN
OM EEN PRACHTIG 3D VOOR JE TE REALISEREN.

Martin Soetendaal

Martin Soetendaal

Creative director & Partner

martin@mars3d.nl
Johanna Soetendaal

Johanna Soetendaal

Manager & Partner

johanna@mars3d.nl
Joran Schuurman

Joran Schuurman

3D Artist

joran@mars3d.nl
Jasper van Diemen

Jasper van Diemen

3D Artist

jasper@mars3d.nl
Saskia Soetendaal

Saskia Soetendaal

2D Artist

saskia@mars3d.nl
Brand-Jan

Brand-Jan

Projectmanager & 3D artist

brandjan@mars3d.nl

Levensecht

De realiteit zoals jij hem voor je ziet

ONZE GESCHIEDENIS

WAT BEGON ALS DE ARTISTIEKE ASPIRATIE VAN EEN TIENER GROEIDE UIT TOT EEN VERZAMELING DIGITALE KUNSTENAARS VAN FORMAAT.

1992
Een ambitieus, negentienjarig natuurtalent start een eigen bedrijf in alles wat getekend en vormgegeven mag worden: Martin Soetendaal Illustration & Design.
1995
Niet alleen in Nederland, maar ook internationaal weet Martin de vastgoedmarkt te bestormen met zijn meer dan realistische impressies. In Spanje zijn ze er nog blij mee.
1996
Als we in de jaren negentig iets van bovenaf wilden zien, klommen we nog de helikopter in. Hoe krijgen we anders het perfecte plaatje? Martin kreeg het met zijn vader voor elkaar.
1999
Martins kersverse vrouw Johanna denkt dat ze het harde werk van haar man beter kan stroomlijnen. En ze heeft gelijk. Met haar maquettes, die gebruikt worden als onderlegger voor de visualisaties, zorgt ze ervoor dat Martin meer tijd aan creativiteit kan besteden.
2001
Pen, Karisma-potlood, waterverf, aquarel of acryl – Martin draait er zijn hand wél voor om. Hier weet hij met de airbrush-techniek zijn werk te verdiepen en zijn klanten te verrassen.
2004
Ook als het geen gigantisch project of grote klus is, tovert Martin iets tevoorschijn waardoor klanten in verbazing achterblijven. Bij deze nieuwjaarskaart zou Escher zijn vingers nog aflikken.
2005
Een nieuwbouwproject moet je eerst verkopen. Met Martins handschetsen wordt dat in één keer een stuk makkelijker. Zo zie je wat er nog niet is, maar er wel zal zijn.
2007
De eerste digitale impressie is een feit!. Het nieuwe Mars3D heeft technici in dienst die de verbeelding in nullen en enen weten te vangen. Nieuwe werknemers en stagiaires vinden de weg naar Mars3D feilloos.
2008
Kijk ze eens stralen! Met acht werknemers kun je echt niet meer om Mars3D heen. Nieuwe gezichten, een nieuw pand in Kootwijkerbroek en loftuitingen alom. Lees verder!
2009
Martin en Johanna zijn Jonge Ondernemers van het jaar en hebben de Jos-Award te pakken! Met ons uitgebreide pakket van 2D- en 3D-visualisaties, 3D-configuratoren en product renderings hebben we de show gestolen.
2010
Ons portfolio wordt steeds groter met de toevoeging van 3D-animaties voor vastgoed en productanimaties. Kijk maar eens hoe die brug over het Amsterdam-Rijnkanaal vervangen wordt.
2012
Het zijn niet alleen panden die we scherp weer weten te geven. Onze technici creëren met 3D-renders ook met liefde een compleet cruiseschip. Zeg het maar!
2017
Mars° verhuist naar een landelijke omgeving in Barneveld voor meer focus op het eigen DNA: artistieke elegantie en creativiteit.
2018
Wat is er meer 3D dan virtual reality? Met onze nieuwe propositie sorteren we voor op de toekomst en blijven we stijlvol én relevant in een wereld die continu verandert.
2022
De renders van nu! De digitale artiesten van Mars visualiseren jouw vastgoedproject op een manier en via een medium dat past bij wat je vertellen wilt.

KOM IN CONTACT

Wil je meer weten over Marsº, heb je een vraag of wil je een afspraak maken om te kijken wat we voor je kunnen betekenen?

Vraag het gratis magazine aan

Ontdek wat Mard3D voor jou kan betekenen. Vraag geheel gratis en vrijblijvend het magazine aan.

24 pagina's vol inspiratie
Jouw vastgoed beter verkopen?
Hoe verbeeld je een woning op zijn mooist

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS STRAIGHT FROM MARS

E-mailadres
Vul uw e-mailadres in