Home » 3D animaties Bouwsaam villa’s
Project 3D animaties Bouwsaam villa's
Opdrachtgever Bouwsaam
Categorie 3D animaties

Overtuigende 3D animaties voor Bouwsaam villa’s

Ontdek hoe 3D animatie de visie van Bouwsaan transformeerde, met de creatie van 9 op maat gemaakte villa’s die de verwachtingen van de opdrachtgever overtroffen.

Het Project: 9 villa’s, elke plek in Nederland
Bouwsaan, een bedrijf dat individuen helpt bij het realiseren van hun droomhuis op een eigen kavel, benaderde ons met een vraag: Ontwerp 9 villa’s die op elke gewenste plek in Nederland kunnen worden gebouwd. De uitdaging was om niet alleen architectonische te leveren, maar ook om de emotie en het behaalde gevoel van de toekomstige bewoners vast te leggen.

Onze oplossing: 3D animaties die leven inblazen
Middels 3D animaties hebben we de 9 villa’s tot leven gebracht, tot in de kleinste details volgens de wensen van de opdrachtgever. Elke virtuele rondleiding door de villa’s is een reis door ruimtes die nog moeten worden gebouwd.

Het Resultaat: Emotie in beeld, een behaald gevoel vastgelegd
Onze 3D animaties hebben niet alleen de architectuur weergegeven; ze hebben de emotie en het behaalde gevoel van de toekomstige bewoners tastbaar gemaakt. Bouwsaan’s klanten konden hun projecten ervaren, zich verbonden voelen met hun toekomstige thuis, allemaal nog voordat de eerste steen was gelegd.

Maak vrijblijvend een adviesafspraak

We ontmoeten je graag en luisteren naar jouw wensen. Tijdens het adviesgesprek zullen we jouw plannen omzetten in een concreet plan. We kijken ernaar uit om een prachtige 2D of 3D visualisatie voor je te creëren, die jouw ideeën tot leven brengt.

Op de hoogte blijven?
Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!