Home » Schetsimpressies De Vijf Heren fase 4B
Project Schetsimpressies De Vijf Heren fase 4B
Opdrachtgever Klokgroep, Leerdam
Categorie Schets impressies

Schetsimpressies de Vijf Heeren fase 4B

In het charmante groene Broekgraaf in Leerdam komt nieuwbouwproject De Vijf Heeren tot leven van Klokgroep. Dit project grenst direct aan het weidse Groene Hart. Opmerkelijk is dat dit beschermde natuurgebied lange tijd geen nieuwbouw heeft toegestaan. De huidige mogelijkheid om hier te bouwen maakt dit project extra bijzonder. De ontwikkeling vindt plaats in verschillende fasen, waarvan deze schetsimpressies zijn gecreëerd voor fase 4B.

De Schetsimpressies leggen de nadruk op het groene karakter van de omgeving. De charme van schetsen zit hem in de subtiele onvolkomenheden, waardoor complexe vraagstukken over details van potentiële kopers natuurlijk worden uitgesloten, terwijl het verkoopproces toch van start kan gaan. Dit vormt een ideaal middel voor de verkoop van projecten in de pre-sale fase.

Maak vrijblijvend een adviesafspraak

We ontmoeten je graag en luisteren naar jouw wensen. Tijdens het adviesgesprek zullen we jouw plannen omzetten in een concreet plan. We kijken ernaar uit om een prachtige 2D of 3D visualisatie voor je te creëren, die jouw ideeën tot leven brengt.

Kunstenaars in hart en nieren
Top kwaliteit gegarandeerd
Deskundig advies
Jarenlange ervaring
Prijswinnende projecten
Eerlijke prijzen

Op de hoogte blijven?
Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!