Home » Facelift pand Bouwbedrijf Hardeman
Project Facelift pand Bouwbedrijf Hardeman
Opdrachtgever Bouwbedrijf Hardeman B.V., Lunteren
Categorie Facelift en fotobewerking

Facelift ontwerp voor Hardeman

Het kantoor van Hardeman aan de Scharrenburgersteeg in Lunteren was toe aan een opfrisbeurt. De verouderde damwandgevels en entree vroegen om vernieuwing. De uitdaging was duidelijk: Hoe creëren we een eigentijdse uitstraling zonder ingrijpende verbouwingen?

Onze aanpak begon met een schetsimpressies, wat tal van voordelen bood. Dankzij een perspectiefschets kregen we al snel een duidelijk beeld van de beoogde transformatie, zonder aanzienlijke kosten of complexe berekeningen. Dit schetsimpressies vormde de basis voor een gedetailleerd 3D-model, waarin we tevens de gewenste kleurcodes en materialen integreerden. De entree werd getransformeerd met een eigentijdse overkapping en ruime glazen pui, waardoor de entree en hal een open en uitnodigend karakter kregen. Het dakvlak werd voorzien van zonnepanelen en de gevels kregen een strakke, moderne uitstraling.

Hardeman aan het woord:
“Tijdens het hele traject heeft Martin ons steeds weer weten te verbazen met zijn ideeën. Door goed te luisteren en zijn verrassende inbreng, wist hij onze wensen te vertalen zonder al te veel bouwkundige aanpassingen te hoeven doen.

Het pand heeft een metamorfose ondergaan met als resultaat een geheel nieuwe en eigentijdse uitstraling wat goed in de omgeving past.

Wij van Hardeman bedanken Martin voor de plezierige samenwerking en het mooie resultaat!”

Maak vrijblijvend een adviesafspraak

We ontmoeten je graag en luisteren naar jouw wensen. Tijdens het adviesgesprek zullen we jouw plannen omzetten in een concreet plan. We kijken ernaar uit om een prachtige 2D of 3D visualisatie voor je te creëren, die jouw ideeën tot leven brengt.

Kunstenaars in hart en nieren
Top kwaliteit gegarandeerd
Deskundig advies
Jarenlange ervaring
Prijswinnende projecten
Eerlijke prijzen

Op de hoogte blijven?
Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!