Home » Portfolio » Ontwerp Borlle Buitenkeuken en veranda
Project Ontwerp Borlle Buitenkeuken en veranda
Opdrachtgever Buitenpracht Stijlvolle Houtbouw, Barneveld
Categorie Product rendering

Ontwerp Borlle buitenkeuken en veranda

Buitenpracht Stijlvolle Houtbouw uit Barneveld belde met de vraag of wij een luxe buitenkeuken konden ontwerpen in beton, staal en hout. Nadat wij ons ‘jawoord’ hadden uitgesproken, volgden er een paar brainstorm-sessies. Martin Soetendaal is daarna begonnen aan het ontwerp-proces. Dit proces is in grove lijnen te zien op deze pagina. Van een schets van negen lijntjes tot en met de oplevering van de eerste Borrle bij de klant!

Martin kwam met het idee om een keuken-element te maken die bestaat uit twee fronten: een stalen front en een houten front. Met als mogelijkheid een houten deur en een stalen deur in één enkel element. Wanneer je een keuken hebt gekocht met stalen deurtjes, kun je die met een kwartslag omtoveren tot een keuken met houten deuren! Na de eerste kinderziektes en het ontwerpen van de koppelingen volgde het moment voor een prototype: Twee stalen frames van model BP35.

Na nog diverse aanpassingsronden was de Borrle geboren. Een laden kast, een wijnkast, een opslagrek voor haardblokken, een wasbak met Quooker, en een Kachel voor de Green Eggs.

We hebben de Borrle ontworpen van A tot Z. Van handschets tot bouwkundige tekening met maatvoering en van 3D-model tot werktekening.

Ook de overkapping, veranda en haard zijn in de zelfde stijl ontworpen door Martin Soetendaal. Bekijk het resultaat op deze pagina! Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op.

Kunstenaars in hart en nieren
Top kwaliteit gegarandeerd
Deskundig advies
Jarenlange ervaring
Prijswinnende projecten
Eerlijke prijzen

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS STRAIGHT FROM MARSº