Home » Artist impression voor woonwijk Wikselaarse Eng
Project Artist impression voor woonwijk Wikselaarse Eng
Opdrachtgever De Bunte Vastgoed Oost B.V., Voorthuizen
Categorie Artist impressions

Artist impression voor woonwijk Wikselaarse Eng

Ontdek de prachtige woonwijk Wikselaarse Eng, gelegen nabij recreatiegebied Zeumeren in Voorthuizen. Deze wijk ontwikkeld door De Bunte Vastgoed Oost straalt duurzaamheid, kindvriendelijkheid en een karakteristieke dorpsarchitectuur uit. Wat vooral opvalt is de architectuur, geïnspireerd door historische Engelse bouwstijlen, zoals de Tudorstijl. In totaal zullen hier 156 woningen ontstaan en Mars 3D had de eer om dit te visualiseren.

Onze artist impressions voor dit project stralen balans uit: ze zijn niet overdreven ingericht, maar ook niet te terughoudend. Bij Mars 3D begrijpen we als geen ander hoe belangrijk het is om projecten op de juiste manier te presenteren. We vermijden de valkuil van te donkere beelden, wat de kijker vaak ontmoedigt. Elke impressie krijgt bij ons de aandacht die het verdient. Bovendien integreren we de bestaande omgeving met foto-inpassingen, waardoor kopers een duidelijk beeld krijgen van de ligging van het perceel en de beoogde woning.

Bekijk hieronder onze impressies en stap in de historische schoonheid van Wikselaarse Eng Voorthuizen.

Maak vrijblijvend een adviesafspraak

We ontmoeten je graag en luisteren naar jouw wensen. Tijdens het adviesgesprek zullen we jouw plannen omzetten in een concreet plan. We kijken ernaar uit om een prachtige 2D of 3D visualisatie voor je te creëren, die jouw ideeën tot leven brengt.

Op de hoogte blijven?
Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!