Home » 2D/3D Animaties

3D Animaties

 

Animatie is een leuke, maar vooral effectieve manier om je verhaal te vertellen. Onze 3D artists maken het ondenkbare mogelijk: hyper realistische weergaven van producten of technische processen die zich nog in conceptfase bevinden. Hoewel onze 3D animaties op de computer worden gemaakt, werken we het storyboard altijd met de hand uit. De animator en art director zorgen ervoor dat een productcase in premium kwaliteit kan worden gepresenteerd. Wij modelleren, texturen, belichten en renderen de mooiste 3D animaties in eigen huis. Mars levert 2D / 3D animaties, passend bij de wensen van de klant. Overtuig je doelgroep door een inspirerende animatie. De informatieoverdracht is vele malen effectiever dan bij tekst. Zien is geloven!

Premium kwaliteit rendering
Animaties in 60 beelden per seconde!
Filmisch perfect

”We love telling stories and animation is our favorite means of communication.”

 

Hoe kan ik dit inzetten voor mijn bedrijf?

Jouw corporate story vertaald in een pakkende 3D animatie, of een custom film gemixt met 3D elementen? Dat is zeker iets om trots op te zijn! Wat is de essentie van het product of project? Laten we gewoon eens een afspraak maken! Samen brainstormen over hoe we het beste een prachtig resultaat kunnen bereiken. Je wilt een gevoelige snaar bij jouw doelgroep raken. Welke presentatie hoort daarbij? En hoe krijg je dat tussen de oren? Kom eens langs voor een geanimeerd gesprek!

Joran Schuurman / Animatie specialist

Hoe werkt het?

We maken van jouw verhaal eerst een synopsis (script). Als dat is goedgekeurd beginnen we met het tekenen van het storyboard. Na akkoord kan het modelleren beginnen. Vervolgens werken wij toe naar een animatiepreview. Die krijg je eerst ter controle toegestuurd. Daarna starten we met de eindoplevering. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden en kosten? Vraag een offerte aan of bel ons!

Van model tot render

Onze 3D-modellen worden opgezet vanuit een 2D Autocad tekening. Als het model gereed is kan het materialiseren beginnen. Dat houdt in dat we de textures van het gebouw, zoals het metselwerk en de kleuren van het schilderwerk, over het model hangen. Voor producten of technische apparaten is dat de stofuitdrukking en de kleursetting. Als alle textures zijn toegepast kan het renderproces starten. Na enkele testrenders en controlerondes kan de high-res versie worden gerenderd. Je kunt de slider hiernaast bewegen om het verschil te zien van 3D model tot eindoplevering.

Binnen 5 stappen

1

Lever je input aan

Lever ons een briefing en synopsis aan, naast alle aanwezige input.
2

Offerte

We bespreken samen met jouw je wensen en op basis daarvan ontvang je van ons een offerte voor het tekenen van een storyboard en/of het 3D proces.
3

Start

Als je akkoord bent gegaan met de offerte, starten we binnen 2 weken met jouw aanvraag.
4

Controleronde

Je krijgt animatie previews ter controle, waarna we starten met renderen en nabewerken.
5

Oplevering

De oplevering die je van ons krijgt, is in MP4.

Plan nu een vrijblijvend adviesgesprek

Afspraak inplannen

IMAGINE THE FUTURE WITH MARS MAGAZINE

Kunstenaars in hart en nieren
Top kwaliteit gegarandeerd
Deskundig advies
Jarenlange ervaring
Prijswinnende projecten
Eerlijke prijzen

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS STRAIGHT FROM MARSº

E-mailadres
Vul uw e-mailadres in