Home » 3D Animaties

3D Animaties

Stap binnen in de toekomst van vastgoed en architectuur met onze meeslepende 3D animaties. Laat bewegend beeld voor jou werken en til jouw projecten naar nieuwe hoogten. In een wereld waarin de concurrentie steeds sterker wordt, is het gebruik van 3D animatie essentieel om de aandacht te grijpen en vast te houden.

Verrassende 3D Animaties voor Architecten en Vastgoedprofessionals

Laat 3D animatie jouw projecten tot leven brengen. Onze animaties vormen de sleutel tot het vertellen van jouw unieke verhaal en het creëren van een onuitwisbare indruk. Of je nu de architectonische pracht wilt benadrukken, vastgoedkenmerken in de schijnwerpers wilt zetten, of technische details op een toegankelijke wijze wilt presenteren, onze 3D animaties doen het werk voor jou.

Benieuwd naar wat 3D animaties voor jouw vastgoedproject kan betekenen? Ontdek onze eerdere projecten voor inspiratie.

Waarom kiezen voor 3D animatie?

In een branche waar beleving centraal staat, is 3D-animatie de drijvende kracht achter succesvolle presentaties. Het stelt architecten en vastgoedprofessionals in staat om hun visie tot leven te brengen, klanten mee te nemen op een reis door de toekomstige ruimtes, en een blijvende indruk achter te laten.

Ontdek de kracht van 3D-animatie en onderscheid je in een wereld waarin het vertellen van verhalen en het overbrengen van emoties de sleutel zijn tot het winnen van harten en het sluiten van deals.

"Bouwsaam heeft 9 villa’s uitgewerkt die in overleg met de klant volledig op maat kunnen worden gemaakt. Deze villa’s kunnen overal in Nederland, op elke gewenste en geschikte kavel - worden gerealiseerd. Samen met Mars° brengen we de Bouwsaam villa’s in 3D animatie tot leven"
- Lotte van Dongen van Bouwsaam

Binnen 5 stappen een 3D Animatie

1

Lever je input aan

Lever ons een briefing en synopsis aan, naast alle aanwezige input.
2

Offerte

We bespreken samen met jouw je wensen en op basis daarvan ontvang je van ons een offerte voor het tekenen van een storyboard en/of het 3D proces.
3

Start

Als je akkoord bent gegaan met de offerte, starten we binnen 2 weken met jouw aanvraag.
4

Controleronde

Je krijgt animatie previews ter controle, waarna we starten met renderen en nabewerken.
5

Oplevering

De oplevering die je van ons krijgt, is in MP4.

Transformeer jouw vastgoed

Maak een afspraak

Ontdek nu het magazine gratis!

De beste ervaring met Mars 3D krijg je met ons magazine. Geheel vrijblijvend. Meld je aan voor ons magazine en krijg toegang tot inspirerende cases en ontdek alle mogelijkheden voor jouw vastgoed.

24 pagina's vol inspiratie
Jouw vastgoed beter verkopen?
Hoe verbeeld je een woning op z'n mooist?

Op de hoogte blijven?
Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!