Home » Interieur impressies

Interieur impressies

 

Een interieur impressie van een woning of appartement is één van de belangrijkste elementen van een vastgoed-presentatie. Wonen doet men immers vooral binnen… Een sfeervolle en realistische interieur impressie is daarom onmisbaar om de potentiële kopers van jouw project een goed gevoel te geven. Om de optimale woonbeleving zo realistisch mogelijk weer te geven leggen we de lat zo hoog mogelijk. Wij werken met de nieuwste render-technologie. De meubels worden eventueel op maat voor je gemaakt of we gebruiken meubels uit onze goed gevulde bibliotheek. Gaat je voorkeur uit naar een knusse en landelijke woonstijl, of liever strak en modern? Houd je van veel kleur of neig je meer naar rustige kleuren zoals wit en lichte tinten? Bekijk de interieurimpressies in ons portfolio en je zult snel geïnspireerd raken!

Een sfeervol geheel
In elke gewenste stijl
Renderen vanuit diverse hoeken mogelijk

“Interior design is our passion, visualizing is our strength”

 

Hoe kan ik dit inzetten voor mijn bedrijf?

 

Je wilt een vastgoedproject goed en snel verkopen? Logisch, maar het vraagt wel om een doordachte strategie. Afstemming op de doelgroep én het budget. Wij geven graag persoonlijk advies over de beste vorm van 3D-marketing voor jouw projecten. Stuur ons de projecttekeningen toe en vertel wat jouw wensen zijn. Of bel gewoon eens voor een brainstormsessie!

 

Martin Soetendaal / Interieur Ontwerper

 

Hoe werkt het?

Heel eenvoudig: je stuurt de 2D-tekeningen naar ons toe met een omschrijving van jouw wensen en doelgroep. In sommige gevallen is er zelfs al een 3D-model beschikbaar. Wij begeleiden je dan graag om deze zo effectief mogelijk aan te leveren. Op basis daarvan maken we een passende en vrijblijvende offerte. We bespreken vooraf ook de gewenste stijl en inrichting en het is mogelijk om indien gewenst samen te werken met een interieur-stylist.!

3D-rendering of handschets?

Interieurimpressies kunnen wij in verschillende stijlen aanleveren. Van Digitale rendering tot handschets. Wij kijken samen met onze klanten wat de beste methode is per woning of appartement en welke stijl het beste past bij de doelgroep. Het voordeel van digitale visualisatie is wel dat er makkelijker meerder standpunten kunnen worden gemaakt vanuit één model. Het voordeel van een schets-impressie is dat die in sommige gevallen misschien nog meer aan de verbeelding over laat dan een fotorealistische weergave, want een interieurstijl is vaak heel persoonlijk. Je kunt de slider hiernaast bewegen om het verschil te zien tussen schets en digitaal.

IMAGINE THE FUTURE WITH MARS MAGAZINE

Kunstenaars in hart en nieren
Top kwaliteit gegarandeerd
Deskundig advies
Jarenlange ervaring
Prijswinnende projecten
Eerlijke prijzen

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS STRAIGHT FROM MARSº

E-mailadres
Vul uw e-mailadres in