Home » Interieur impressies

Interieur impressies

Als architect of vastgoedprofessional wil je potentiële kopers een realistische voorstelling geven van hoe een woning of project eruit zal zien. Bij Mars 3D bieden we hoogwaardige interieur impressies die jouw ontwerp tot in de kleinste details visualiseren.

Ontdek de kracht van visuele projectinrichting

Interieur impressies, ook wel bekend als artist impressions, zijn interieur impressies van de binnenkant van woningen en gebouwen. Deze kunnen op verschillende manieren worden gepresenteerd. Bij Mars 3D bieden we zowel 3D visualisaties als handschetsen als mogelijkheden. Samen met onze klanten bepalen we welke stijl het meest geschikt is voor elk project en welke stijl het beste aansluit bij de doelgroep.

Benieuwd naar wat interieur impressies voor jouw vastgoedproject kan betekenen?
Ontdek onze eerdere projecten voor inspiratie.

3D visualisaties bieden het voordeel dat meerdere standpunten gemakkelijk kunnen worden gecreëerd vanuit één model. Aan de andere kant kan een schets-impressie in sommige gevallen de verbeelding nog meer prikkelen dan een fotorealistische weergave, aangezien interieurstijl vaak zeer persoonlijk is.

Naast onze interieur impressies bieden wij bij Mars 3D ook de mogelijkheid om het exterieur van jouw project tot leven te brengen. Met onze exterieur impressies geven we potentiële kopers een realistische kijk op hoe hun toekomstige woning eruitziet.

Waarom zijn interieur impressies essentieel voor succesvolle projectinrichting?

Het gebruik van interieur impressies is cruciaal bij het verkopen van nieuwbouwprojecten en het overtuigen van potentiële kopers. Een 3D impressie geeft hen een realistisch beeld van de sfeer, indeling en mogelijkheden van de ruimtes. Met Mars 3D kun je de toekomstige kopers een ervaring bieden en hen een beter beeld geven van hun toekomstige aankoop. Dit resulteert in een hogere betrokkenheid en meer vertrouwen bij het nemen van beslissingen.

Overtuigt van onze interieur impressie skills? Maak vrijblijvend een adviesafspraak om te kijken wat we voor je kunnen betekenen.

"Alles ademt stijl en klasse op Hof Vlugtenburg. Kwaliteit in smaak en afwerking. Buiten is de spiegel van binnen, waar royale ruimtes de bewoners veilig en sfeervol omarmen. Mars° weet dat goed te visualiseren."
- Rob Avemate van VG-D

Binnen 5 stappen naar een interieur impressie

1

Lever je input aan

Lever tekeningen in PDF en DWG aan, maak je gewenste standpunten kenbaar, geef een 3D model als je die voorhanden hebt en benoem je stijl of lever een moodboard aan.
2

Offerte

Op basis van jouw wensen en geleverde input, stellen wij een offerte voor je op.
3

Start

Als je akkoord bent gegaan met de offerte, starten we binnen 2 weken met jouw aanvraag.
4

Controleronde

Je krijgt 1 controleronde op architectuur en standpunten. Daarna starten we met renderen en nabewerken.
5

Oplevering

Wij leveren de impressies standaard als JPG van 4000 pixels breed op. Afwijkende formaten zijn uiteraard ook mogelijk.

Transformeer jouw vastgoed

Maak een afspraak

Ontdek nu het magazine gratis!

De beste ervaring met Mars 3D krijg je met ons magazine. Geheel vrijblijvend. Meld je aan voor ons magazine en krijg toegang tot inspirerende cases en ontdek alle mogelijkheden voor jouw vastgoed.

24 pagina's vol inspiratie
Jouw vastgoed beter verkopen?
Hoe verbeeld je een woning op z'n mooist?

Op de hoogte blijven?
Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!