Home » Artist impressions

Artist Impressions

 

Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Maar de artist impressions van Mars gaan verder. Ze overtuigen en verleiden uw doelgroep. Met behulp van 3D rendering kunnen we impressies tonen die niet meer van echt te onderscheiden zijn. We zijn 25 jaar geleden gestart met penselen en aquarelverf, waardoor we een enorme kennis hebben ontwikkeld op gebied van compositie en kleurgebruik.

Artist impressions kunnen door ons fotorealistisch én schetsmatig opgeleverd worden. Deze artist impressions kunnen weer gebruikt worden voor brochures, bouwborden of het internet. Wij geven je graag persoonlijk advies over de beste vorm van 3D-marketing voor uw bedrijf. Neem vrijblijvend contact met ons op, wij gaan de uitdaging met je aan!

 

Contact opnemen

Sfeervolle omgeving.
Hoge resolutie met oog voor detail.
Renderen vanuit diverse hoeken mogelijk.

“If you want to leave an impression, you’ve got to go to Mars!”

 

Hoe kan artist impressions inzetten voor mijn bedrijf?

Je wilt een vastgoedproject goed en snel verkopen? Logisch, maar het vraagt wel om een doordachte strategie. Afstemming op de doelgroep én het budget. Wij geven graag persoonlijk advies over de beste vorm van 3D-marketing voor jouw projecten. Stuur ons de projecttekeningen toe en vertel wat jouw wensen zijn. Of bel gewoon eens voor een brainstormsessie!

Joran Schuurman / 3D Artist

Hoe werkt het?

Stuur de 2D-tekeningen naar ons toe met een omschrijving van jouw wensen en doelgroep. In sommige gevallen is er zelfs al een 3D-model beschikbaar. Wij begeleiden je dan graag om deze zo effectief mogelijk aan te leveren. Daarmee maken wij altijd een professionele afweging om jou tijd en geld te besparen, en kwaliteit te garanderen. Op basis daarvan maken we een passende en vrijblijvende offerte.

Van model tot render

Onze 3D-modellen worden opgezet vanuit een 2D Autocad tekening. Als het model gereed is kan het materialiseren beginnen. Dat houdt in dat we de textures van het gebouw, zoals het metselwerk en de kleuren van het schilderwerk, over het model hangen. Als alle textures zijn toegepast kan het renderproces starten. Na enkele testrenders en controlerondes met de klant, kan de high-res versie worden gerenderd. Je kunt de slider hiernaast bewegen om het verschil te zien van 3D model tot eindoplevering.

 

"Marsº heeft met verhelderende en sfeervolle visualisaties een waardevolle bijdrage geleverd aan het succes van nieuwbouwwijk Wikselaarse Eng. Met behulp van de fotorealistische (avond)impressies, plattegronden en doorsneden van Marsº hebben de kopers een goede indruk gekregen van hun nieuwe aardgasloze woning."
- Ernst Prosman van De Bunte Vastgoed B.V

Binnen 5 stappen een artist impression

1

Lever je input aan

Lever tekeningen in PDF en DWG aan, geef ons aan welke kleuren en materiaalsoorten je wilt, maak je gewenste standpunten kenbaar en lever een 3D model aan als je die voorhanden hebt.
2

Offerte

Op basis van jouw wensen en geleverde input, stellen wij een offerte voor je op.
3

Start

Als je akkoord bent gegaan met de offerte, starten we binnen 2 weken met jouw aanvraag.
4

Controleronde

Je krijgt 1 controleronde op architectuur en standpunten. Daarna starten we met renderen en nabewerken.
5

Oplevering

Wij leveren de impressies standaard als JPG van 4000 pixels breed op. Afwijkende formaten zijn uiteraard ook mogelijk.

Plan nu een vrijblijvend adviesgesprek

Afspraak inplannen

Vraag het gratis magazine aan

Ontdek wat Marsº voor jou kan betekenen. Vraag geheel gratis en vrijblijvend het magazine aan.

24 pagina's vol inspiratie
Jouw vastgoed beter verkopen?
Hoe verbeeld je een woning op z'n mooist?
Kunstenaars in hart en nieren
Top kwaliteit gegarandeerd
Deskundig advies
Jarenlange ervaring
Prijswinnende projecten
Eerlijke prijzen

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS VAN MARSº