Home » Artist impressions

Artist Impressions

Ontdek de kracht van artist impressies bij Mars 3D. Als architect of vastgoedprofessional weet je hoe belangrijk het is om potentiële kopers een levensechte indruk te geven van jouw project. Met onze hoogwaardige exterieur visualisaties kunnen we jouw ideeën en concepten tot in de kleinste details presenteren.

Ontdek de kracht van exterieur impressies

Exterieur impressies, ook bekend als artist impressions, zijn visualisaties die een realistische weergave bieden van een architectonisch project vanaf de buitenkant. Bij Mars 3D leggen we de focus op kwaliteit en precisie, waarbij we aandacht besteden aan elementen zoals materialen, texturen, lichtinval en landschapsintegratie. Onze exterieur impressies laten jouw ontwerp tot leven komen en helpen potentiële kopers om de visie te begrijpen.

Benieuwd naar wat Artist Impression voor jouw vastgoedproject kan betekenen? Ontdek onze eerdere projecten voor inspiratie.

Maak indruk met exterieur impressies voor nieuwbouwprojecten

Het gebruik van exterieur impressies zijn essentieel om jouw nieuwbouwprojecten tot een succes te maken. Potentiële kopers willen zich een duidelijk beeld kunnen vormen van hoe hun toekomstige woning eruit zal zien. Met onze 3D visualisatie kunnen ze de details, de sfeer en de uitstraling van het project ervaren nog voordat de bouw begonnen is. Dit helpt bij het overtuigen en betrekken van potentiële kopers.

Naast onze exterieur impressies bieden wij bij Mars 3D ook de mogelijkheid om het interieur van jouw project tot leven te brengen. Met onze interieur impressies geven we potentiële kopers een realistische inkijk in de binnenruimtes.

Van model tot render

Onze 3D-modellen worden opgezet vanuit een 2D Autocad tekening. Als het model gereed is kan het materialiseren beginnen. Dat houdt in dat we de textures van het gebouw, zoals het metselwerk en de kleuren van het schilderwerk, over het model zetten. Als alle textures zijn toegepast kan het renderproces starten. Na enkele testrenders en controlerondes met de klant, kan de high-res versie worden gerenderd.

"Mars 3D heeft met verhelderende en sfeervolle visualisaties een waardevolle bijdrage geleverd aan het succes van nieuwbouwwijk Wikselaarse Eng. Met behulp van de fotorealistische (avond)impressies, plattegronden en doorsneden van Mars 3D hebben de kopers een goede indruk gekregen van hun nieuwe aardgasloze woning."
- Ernst Prosman van De Bunte Vastgoed B.V

Binnen 5 stappen een artist impression

1

Lever je input aan

Lever tekeningen in PDF en DWG aan, geef ons aan welke kleuren en materiaalsoorten je wilt, maak je gewenste standpunten kenbaar en lever een 3D model aan als je die voorhanden hebt.
2

Offerte

Op basis van jouw wensen en geleverde input, stellen wij een offerte voor je op.
3

Start

Als je akkoord bent gegaan met de offerte, starten we binnen 2 weken met jouw aanvraag.
4

Controleronde

Je krijgt 1 controleronde op architectuur en standpunten. Daarna starten we met renderen en nabewerken.
5

Oplevering

Wij leveren de impressies standaard als JPG van 4000 pixels breed op. Afwijkende formaten zijn uiteraard ook mogelijk.

Transformeer jouw vastgoed

Maak een afspraak

Ontdek nu het magazine gratis!

De beste ervaring met Mars 3D krijg je met ons magazine. Geheel vrijblijvend. Meld je aan voor ons magazine en krijg toegang tot inspirerende cases en ontdek alle mogelijkheden voor jouw vastgoed.

 

24 pagina's vol inspiratie
Jouw vastgoed beter verkopen?
Hoe verbeeld je een woning op z'n mooist?

Op de hoogte blijven?
Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!