Home » Schets Impressies

Schets Impressies

Een schetsimpressie biedt uitkomst als het project in de conceptfase zit. Als details nog niet zijn uitgedacht en je de opdrachtgever niet gelijk wilt overrompelen met een definitief ontwerp. Voor een schetsmatige impressie gebruiken wij een versimpeld 3D model als basis. Deze verwerken we vervolgens tot een handschets die wij met de hand inkleuren. Door deze werkwijze kunnen we altijd nog wijzigingen aanbrengen. Een schetsmatige impressie komt niet alleen heel anders over, het is een wereld van verschil. En het feit dat we de impressie met de hand hebben gemaakt doet veel opdrachtgevers verbazen.

Ambachtelijke uitstraling
Alles is gemakkelijk aan te passen
Mooie natuurtinten

“Sketch impressions are traditionally made and by definition unique stories!”

 

Hoe kan ik dit inzetten voor mijn bedrijf?

Schetsimpressies zijn uitermate geschikt als je bouwplannen nog in een conceptfase zitten. Je kunt dit presenteren als een sfeerplaatje. Zo kun je alvast wat laten zien aan een potentiële koper, zonder dat er lastige vragen over details ontstaan. Schetsmatige impressies zijn ook geschikt als verkoopmiddel voor brochures van vastgoed ontwikkelaars. Of voor makelaars op websites zoals Funda. Wij adviseren je graag over de stijl en aankleding. Stuur jouw plannen eens naar ons toe en laten we er samen over brainstormen!

Martin Soetendaal / Artist

 

Hoe werkt het?

Om zo efficiënt mogelijk schetsimpressies te kunnen maken zijn er CAD tekeningen nodig. Stel dat er geen CAD tekeningen beschikbaar zijn, dan is het ook mogelijk om aan de hand van uw ideëen een schetsimpressie te maken. Schetsimpressies worden met de hand gemaakt en digitaal aangeleverd in elk gewenst bestandsformaat. Vraag een vrijblijvende offerte aan of bel ons!

Ingekleurd of niet?

Natuurlijk hoeft niet elke schetsimpressie te worden ingekleurd. Soms is het verstandig om wat aan de verbeelding van de koper over te laten. In dat geval kunnen wij transparante lijntjes tekeningen leveren. Juist door de kleur weg te laten oogt het soms wat ambachtelijker. Door de slider hiernaast te bewegen kunt u het verschil zien tussen een exclusieve ingekleurde schets en een lijntjes tekening.

"Voor ons project ‘De Heerlijkheden’ in de gemeente Vijfheerenlanden hebben wij Marsº gevraagd schetsimpressies te maken. Wij wilden graag een sprekende schetsmatige verbeelding van de woningtypes in de pré-sale fase. Marsº heeft dit snel én met een goede kwaliteit aangeleverd."
- Stefan Haaksman, KlokGroep B.V.

Binnen 5 stappen

1

Lever je input aan

Lever tekeningen in PDF en DWG aan, geef ons aan welke kleuren en materiaalsoorten je wilt, maak je gewenste standpunten kenbaar en lever een 3D model aan als je die voorhanden hebt.
2

Offerte

We bespreken samen met jouw je wensen en op basis daarvan ontvang je van ons een offerte.
3

Start

Als je akkoord bent gegaan met de offerte, starten we binnen 4 weken met jouw aanvraag.
4

Controleronde

Je krijgt 1 controleronde, waarna we de schetsen gaan inkleuren.
5

Oplevering

De oplevering die je van ons krijgt, is een JPG van 4000 pixels

Plan nu een vrijblijvend adviesgesprek

Afspraak inplannen

Vraag het gratis magazine aan

Ontdek wat Mars3D voor jou kan betekenen. Vraag geheel gratis en vrijblijvend het magazine aan.

24 pagina's vol inspiratie
Jouw vastgoed beter verkopen?
Hoe verbeeld je een woning op z'n mooist?
Kunstenaars in hart en nieren
Top kwaliteit gegarandeerd
Deskundig advies
Jarenlange ervaring
Prijswinnende projecten
Eerlijke prijzen

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS STRAIGHT FROM MARSº