Schets Impressies

Een schetsimpressie biedt uitkomst als het project in de conceptfase zit. Als details nog niet zijn uitgedacht en je de opdrachtgever niet gelijk wilt overrompelen met een definitief ontwerp. Voor een schetsmatige impressie gebruiken wij een versimpeld 3D model als basis. Deze verwerken we vervolgens tot een handschets die wij met de hand inkleuren. Door deze werkwijze kunnen we altijd nog wijzigingen aanbrengen. Een schetsmatige impressie komt niet alleen heel anders over, het is een wereld van verschil. En het feit dat we de impressie met de hand hebben gemaakt doet veel opdrachtgevers verbazen.

Mars vd Kolk Lunterseweg schetsimpressies
Ambachtelijke uitstraling
Mooie natuurtinten
Alles is gemakkelijk aan te passen

“Sketch impressions are traditionally made and by definition unique stories!”

Hoe kan ik dit inzetten voor mijn bedrijf?

Schetsimpressies zijn uitermate geschikt als je bouwplannen nog in een conceptfase zitten. Je kunt dit presenteren als een sfeerplaatje. Zo kun je alvast wat laten zien aan een potentiële koper, zonder dat er lastige vragen over details ontstaan. Schetsmatige impressies zijn ook geschikt als verkoopmiddel voor brochures van vastgoed ontwikkelaars. Of voor makelaars op websites zoals Funda. Wij adviseren je graag over de stijl en aankleding. Stuur jouw plannen eens naar ons toe en laten we er samen over brainstormen!

Martin Soetendaal / Artist

Hoe werkt het?

Om zo efficiënt mogelijk schetsimpressies te kunnen maken zijn er CAD tekeningen nodig. Stel dat er geen CAD tekeningen beschikbaar zijn, dan is het ook mogelijk om aan de hand van uw ideëen een schetsimpressie te maken. Schetsimpressies worden met de hand gemaakt en digitaal aangeleverd in elk gewenst bestandsformaat. Vraag een vrijblijvende offerte aan of bel ons!

Ingekleurd of niet?

Natuurlijk hoeft niet elke schetsimpressie te worden ingekleurd. Soms is het verstandig om wat aan de verbeelding van de koper over te laten. In dat geval kunnen wij transparante lijntjes tekeningen leveren. Juist door de kleur weg te laten oogt het soms wat ambachtelijker. Door de slider hiernaast te bewegen kunt u het verschil zien tussen een exclusieve ingekleurde schets en een lijntjes tekening.

Portfolio

IMAGINE THE FUTURE

WITH MARS MAGAZINE

Kunstenaars in
hart en nieren

Top kwaliteit
gegarandeerd

Deskundig
advies

Jarenlange
ervaring

Prijswinnende
projecten

Eerlijke
prijzen