Home » Schets Impressies

Schets impressies

Schets impressies vormen een unieke vorm van visualisatie die de conceptfase van vastgoedprojecten tot leven brengt. Met hun schetsmatige karakter stimuleert schets impressies de verbeelding en laten ze ruimte voor interpretatie. Wij gebruiken deze expertise om ontwerpconcepten op een creatieve en inspirerende manier te presenteren.

Verbindend tussen concept en realiteit

Schets impressies spelen een cruciale rol bij het overbruggen van de kloof tussen het conceptuele stadium en de werkelijkheid in de vastgoedsector. Schets impressies bieden de mogelijkheid om ideeën en ontwerpconcepten op een visueel aantrekkelijke manier te communiceren. Wij zien het belang van schets impressies als een effectieve tool om potentiële kopers te betrekken en hun interesse te wekken. Door de schetsmatige weergave wordt de essentie van het ontwerpconcept vastgelegd en kunnen belanghebbenden de potentie en mogelijkheden van een project beter begrijpen.

Benieuwd naar wat schets impressies voor jouw vastgoedproject kan betekenen? Ontdek onze eerdere projecten voor inspiratie.

Maatwerk schets impressies
voor elke stijl

Bij Mars 3D geloven we in het aanbieden van veelzijdige schets impressies die passen bij jouw project. Of je nu de voorkeur geeft aan minimalistische lijntekeningen of levendige kleurrijke varianten, wij zorgen ervoor dat de schets impressies aansluiten bij jouw behoeften en de beoogde doelgroep.

Daarnaast is het aanleveren van bestanden gewenst als CAD-tekening om zo efficient mogelijk te werk te gaan. Hoewel een CAD-tekening een krachtig hulpmiddel is, willen we wel benadrukken dat we ook zonder CAD-Tekening je visie tot leven kunnen brengen. Deze visie wordt daarna omgezet neer het gewenste bestandsformaat digital.

Schets impressies voor
product verkoop

En dat is niet alles. Onze expertise gaat verder dan schets impressies voor vastgoedprojecten in de conceptfase. We maken ook schets impressies voor verschillende producten zoals: buitenhuizen, veranda’s en aanbouw voor woningen. Als dit je aanspreekt, ontdek dan onze Buitenverblijven L-Serie, speciaal ontworpen voor Bronkhorst Buitenleven.

Overtuigt van onze schets impressie skills? Maak vrijblijvend een adviesafspraak om te kijken wat we voor je kunnen betekenen.

"Voor ons project ‘De Heerlijkheden’ in de gemeente Vijfheerenlanden hebben wij Mars 3D gevraagd schets impressies te maken. Wij wilden graag een sprekende schetsmatige verbeelding van de woningtypes in de pré-sale fase. Mars 3D heeft dit snel én met een goede kwaliteit aangeleverd."
- Stefan Haaksman, KlokGroep B.V.

In 5 stappen een schets impressies

1

Lever je input aan

Lever tekeningen in PDF en DWG aan, geef ons aan welke kleuren en materiaalsoorten je wilt, maak je gewenste standpunten kenbaar en lever een 3D model aan als je die voorhanden hebt.
2

Offerte

We bespreken samen met jouw je wensen en op basis daarvan ontvang je van ons een offerte.
3

Start

Als je akkoord bent gegaan met de offerte, starten we binnen 4 weken met jouw aanvraag.
4

Controleronde

Je krijgt 1 controleronde, waarna we de schetsen gaan inkleuren.
5

Oplevering

De oplevering die je van ons krijgt, is een JPG van 4000 pixels

Transformeer jouw vastgoed

Afspraak inplannen

Ontdek nu het magazine gratis!

De beste ervaring met Mars 3D krijg je met ons magazine. Geheel vrijblijvend. Meld je aan voor ons magazine en krijg toegang tot inspirerende cases en ontdek alle mogelijkheden voor jouw vastgoed.

24 pagina's vol inspiratie
Jouw vastgoed beter verkopen?
Hoe verbeeld je een woning op z'n mooist?

Op de hoogte blijven?
Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!