Home » Consumenten Producten

3D Consumenten Producten

 

Groot of klein, elk product moet verkocht worden. Of het nou om blikjes frisdrank gaat, of complete buitenkamers; de consument moet overtuigd worden. Lovende woorden zijn hierbij vaak niet voldoende. Deze moeten ondersteund worden door sprekende visuals, het liefst 3D visuals. Mars° heeft een breed scala aan opties, waardoor er voor elk product een passende oplossing wordt gevonden. Zijn dit studioshots, artist impressies of zelfs complete animaties? Mars° kijkt samen met jou wat het beste is voor jouw product en levert de gewenste visuals.

Laat het technische skelet zien.
Alle lagen van de opbouw met hun eigen materiaal.
Herkenning van het product door fotorealistische visualisatie.

“Een passende presentatie voor elk product!”

De mogelijkheden van een 3D model

 

Het grote voordeel van een 3D product is de veelzijdigheid. Zodra wij dit model ontwikkeld hebben kan deze op veel manieren worden toegepast. We plaatsen hem in de ideale situatie, bijpassend bij jouw product. Of we maken animaties die in het echt niet of lastig uit te voeren zijn. Het is zelfs mogelijk een complete configurator voor het product te maken. Hierin kan men alle opties en mogelijkheden van jouw product bekijken en zijn keuze direct doorzetten naar de webshop.

 

Technische producties

Het technische aspect van jouw product laten zien kan lastig zijn met fotografie. Met 3D visualisaties is dat echter geen enkel probleem. Demonstreer in 3D op effectieve wijze de werking van jouw product. Laat overzichtelijk zien hoe het product is opgebouwd. Of dit nu met een oogstrelende visualisatie is, of met een verhelderende animatie; bij Mars° zetten wij jouw technische verhaal om in duidelijke en aansprekende beelden.

De beste manier voor jouw product

Wat de beste manier is om jouw project te visualiseren kan sterk verschillen. Alle producten komen op verschillende manieren het beste tot zijn recht. Ook de toepassing van de platen spelen een rol in de manier van visualiseren. Zo kan de nieuwste elektronica met strak design een paar mooie studioshots of foto-inpassingen nodig hebben. En is het voor een terrasoverkapping krachtiger om er een complete omgeving omheen te realiseren. Wij gaan graag met je het gesprek aan om te kijken wat de beste manier is om jouw product in de schijnwerpers te plaatsen. Maak vrijblijvend een afspraak.

Vraag het gratis magazine aan

Ontdek wat Mars3D voor jou kan betekenen. Vraag geheel gratis en vrijblijvend het magazine aan.

24 pagina's vol inspiratie
Jouw vastgoed beter verkopen?
Hoe verbeeld je een woning op z'n mooist?
Kunstenaars in hart en nieren
Top kwaliteit gegarandeerd
Deskundig advies
Jarenlange ervaring
Prijswinnende projecten
Eerlijke prijzen

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS STRAIGHT FROM MARSº