Home » Interieur en Meubels

Interieur en Meubels

 

Bij het inrichten van een interieur gaan smaak en functie hand in hand; of het nu om een woonkamer gaat of een werkruimte. Het is net als met een kledingstuk: als het niet mooi is wil je er niet mee gezien worden, en als het niet comfortabel is wil je het niet dragen. En net als met een kledingstuk is ook een inrichting voor iedereen persoonlijk. Mars° weet elk interieur naar jouw smaak in te richten en levert hier warme artist impressies bij af. Verkoopt je een nieuwbouwhuis en wil je de kopers de mogelijkheden van de vertrekken laten zien? Of ben je het kantoor van de toekomst aan het ontwikkelen en wil je hier passende beelden bij? Bij Mars° ben je aan het juiste adres. Of het nou om artist impressies, 360° impressies of plattegronden gaat; wij brengen sfeer in jouw interieur.

Een sfeervol geheel.
Een gezellig eetruimte.
In het oog springende meubels.

“De juiste sfeer voor elke ruimte”

Smaakvol ingericht, in elke denkbare stijl

 

De één houdt van een modern interieur, de ander omringt zich liever met klassieke meubels. Wat jouw smaak ook is, Mars° heeft hem in huis. Met onze alsmaar groeiende bibliotheek aan meubels kunnen wij elke stijl bedienen. En wens je specifieke meubels dan maken wij die op maat, speciaal voor jou.

Sfeervolle interieurimpressies

Mars° heeft al talloze interieurs gevisualiseerd in alle denkbare stijlen. Elke stijl en elk interieur weten wij karakter te geven. Of het nou een industriële woonruimte is of een kleurrijk kantoor. Wij maken sfeervolle interieurimpressies en interactieve 360° impressies. Geef alvast een rondleiding in 360° met onze 360° tours.

Elk detail zichtbaar

Zowel een compleet interieur als een enkel meubel wordt met grote zorg vervaardigd. Elk materiaal wordt fotorealistisch nagemaakt. Van het robuuste beton tot de zachte stoffen; alles oogt levensecht. Geen enkel detail wordt vergeten.

Vraag het gratis magazine aan

Ontdek wat Mars3D voor jou kan betekenen. Vraag geheel gratis en vrijblijvend het magazine aan.

24 pagina's vol inspiratie
Jouw vastgoed beter verkopen?
Hoe verbeeld je een woning op z'n mooist?
Kunstenaars in hart en nieren
Top kwaliteit gegarandeerd
Deskundig advies
Jarenlange ervaring
Prijswinnende projecten
Eerlijke prijzen

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS STRAIGHT FROM MARSº