Home » Vastgoed en Architectuur

Vastgoed en Architectuur

 

Het visualiseren van vastgoed en architectuur loopt als een rode draad door het bestaan van Mars°. Van rijwoning tot landgoed en van chalet tot appartementencomplex; Mars° heeft een lange geschiedenis in architectuurvisualisatie. Meer dan 25 jaar geleden startten we met penselen en aquarelverf. En nu nog levert Mars° de ambachtelijk handgetekende impressies – prachtige schetsontwerpen van de architectuur. Maar ook fotorealistische 3D impressies van grote en kleine projecten behoren tot ons portfolio. Hierbij gebruiken we de nieuwste technieken, en blijven wij altijd doorontwikkelen. Voor al jouw (nieuw)bouwprojecten levert Mars° het complete plaatje.

Uw project komt sfeervol tot leven.
Fotorealistische reflecties en natuur.
Een prachtige lucht boven een mooie omgeving.

“Hoge kwaliteit en snel geleverd: Artist impressies van Mars°”

Het complete pakket

 

Voor elk vastgoedproject heeft Mars° de complete oplossing. Wij maken de gewenste artist impressies, vanaf ooghoogte en als vogelvlucht. De kille bouwtekeningen maken wij op tot sfeervolle 2D plattegronden. Liever een schetsontwerp? Ook daarvoor kun je bij ons terecht, bekijk eens onze schets impressies in het portfolio. En als toetje verzorgen wij warme interieurimpressies, waardoor iedereen zich alvast thuisvoelt in jouw project. En waarom daar stoppen? Mars° ontwikkelt jouw 360° impressies, animaties en 3D plattegronden, waardoor het project zich kan onderscheiden van de rest.

Handgeschilderde sfeer

Met meer dan 25 jaar ervaring weet Mars° als geen ander de handgeschilderde stijl toe te passen op een bouwproject. In een tijd van computers en 3D visualisaties brengt de ambachtelijke tekenstijl nog altijd wat extra’s. De warme sfeer roept een goed gevoel op. Of het nu gaat om een vogelvlucht of een enkele villa; op elk detailniveau wordt een krachtig en duidelijk stukje kunst afgeleverd.

Fotorealistisch 3D

Je bent een nieuwe woonwijk aan het ontwikkelen wat verkocht moet worden? Of een landhuis aan het ontwerpen wat gevisualiseerd moet worden? Wij zorgen ervoor dat jouw project tot leven komt. Vanaf bouwtekening of aangeleverd model werkt Mars° jouw project op tot een prachtige artist impressie. Dankzij onze ervaring en continue ontwikkeling weten wij precies op welke details we de focus moeten leggen. Zo staat jouw project binnen no-time te stralen op het bouwbord en in de brochure. Benieuwd geworden naar wat Mars° voor jouw project kan betekenen? Neem gerust contact met ons op, wij denken graag met je mee.

Vraag het gratis magazine aan

Ontdek wat Mars3D voor jou kan betekenen. Vraag geheel gratis en vrijblijvend het magazine aan.

24 pagina's vol inspiratie
Jouw vastgoed beter verkopen?
Hoe verbeeld je een woning op z'n mooist?
Kunstenaars in hart en nieren
Top kwaliteit gegarandeerd
Deskundig advies
Jarenlange ervaring
Prijswinnende projecten
Eerlijke prijzen

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS STRAIGHT FROM MARSº